Brazilke s EGEa se definitivno koriste nekim alatom komunikacije gdje prikupljaju i razmjenjuju podatke o klijentima, ali mislim da se to uglavnom svodi na whatsapp grupe. Na crnoj listi se možeš naći iz bilo kojeg razloga. Npr, to što dobro jebeš je samo otegotna okolnost iz perspektive jedne kurve. Ja sam tako jednom prilikom jednu razvikanu brazilsku guzaru prašio sat vremena baš ono u minutu a ona je imala orgazme nalik epi napadu. Na kraju balade, nije joj bilo drago zbog toga. Kada sam idući puta pokušao dogovoriti susret, iskulirala me i ona i par njenih sunarodnjakinja s kojima je operirala u čoporu. Ipak je bila u pravu rumunjka iz frankfurtskog FKKa koja mi je jednom prilikom rekla da su idealni klijenti azijati 5cm, 5 min, 50 eura (tada prije 15ak godina).
Također, primjetio sam da brazilske EGE kurve koje kod nas operiraju sve češće traže selfije, videopozive, ili nekakvu potvrdu identiteta klijenata zbog tobožnje sigurnosti. Vi koji na to pristajete ste jebeni debili jer niste svjesni kakve katastrofalne posljedice dugoročno zbog toga možete imati. Sljedeći korak je da će stvarno počet tražiti slike osobnih dokumenata kao što je naveo kojega u postu iznad. A dobar dio vas debila će na to pristati.
Da se razumijemo, brazilske kurve su jedino što vrijedi na EGEu od ponude kog nas u HR. Ostale nacionalnosti nisu vrijedne spomena. Usluga im je stvarno na nivou. Ali mi ju jebeno preplaćujemo. Isti kalibar pičaka, mislim konkretno na latine koje operiraju u Španjolskoj i Portugalu svoje usluge naplaćuju 60-80 eur pola sata i 100-120 eur. sat. Anal je 20-30 extra. Tako da s obzirom na cijenu kod nas, imamo apsolutno pravo očekivati maksimum po pitanju usluge, ali i higijene.
Jebene ste budale ako mislite da ako vas dotične dočekaju oprane pičke i šupka, da su samim time zdrave i da ne postoji mogućnost zaraze, te da će ona biti eliminirana ako poslje odnosa našamponirate kurac, isperete usta listerinom i ispišate se. Konkretno, bio sam kod 10ak najzvučnijih i ovdje opjevanih EGE brazilki u zadnjih godinu dana. Mogu napisati esej o tome koliko ih je većina (80% da ga jebeš) neuredno. Kad se ljubiš s njima, zadah se često onako blago osjeti po kurcu, pička ima gorak okus, plathe se mijenjaju možda na kraju dana, u ručnicima se često nađe kosa dotičnih, u lavabou ostaci hrane od prekjučer, na radijatoru se suše usrane tange. Da ne spominjem kako se gotovo nitko od njih ne tušira nakon odnosa, jer kada bi to i prakticirale, kompletno bi isprale kožu. Vlažne maramice su u toj priči maksimum. Naivno je i jebeno smiješno očekivati da se ovdje testiraju svakih par tjedana. Siguran sam da o testiranju razmišljaju neposredno pred povratak u Brazil nakon odrađene euro turneje, a o eventualnom testiranju ovdje kod nas ili na europskom tlu tek nakon što im crvi i plijesan počnu izlaziti iz pičke i šupka.
Budite svjesni rizika i prakticirajte siguran odnos i čuvajte svoje zdravlje i privatnost.