Imao sam i ja vrlo pozitivnih iskustva s Brazilkama na EGE, ali i onih neugodnih.. Ključno je i da si uredan, mirišljav, da je higijena na zavidnoj razini, da imaš neku normalnu priču i malo socijalne inteligencije, a ne da u tebi vidi životinju i neurednog bolesnika. Sve se može kad si normalan. Moja iskustva su takva da curice od 18-25 godina koje vrhunski izgledaju nikada neće moći/znati/htjeti pružiti uslugu kao one od 30+Respect i za to sta kazes evo ja na primjer bia u sabrine super zadovoljan zenska je inace iz sao paola i sutra kod one krave Camile i zali boze para a zenska isto iz sao paola a jedna od druge su bile udaljene 20 metara ako i tolko. Jos Camila kaze da se cure međusobno znaju i pricaju. To su ta kurvanjska posla. Inace san po prirodi miran povucen pa cak malo i naivan to nanjusi i obicna picka a kamoli nece profesionalka. Isto ka sta mi pricamo o njima tako i one nas komentiraju i upozore jedna drugu.
Nedavno sam bio s jednom mađaricom u jednom klubu u Sloveniji, žena ima jebenih 50 godina iako izgleda kao da ima 35 i ima to nešto za usrat se, ni jedna brazilka se ne može mjeriti s tom ženom i uslugom koju dobiješ a bio sam barem sa najmanje 20-ak vrhunskih braziliki u HR sa EGE-a. Ženska me za jebenih 70 eura odvela u drugu dimenziju, GFE takav da sam imao osjećaj da se žena zaljubila. I onda kad se sjetim tisuća eura potrošenih na seeking sponzoruše, bude mi slabo vjeruj mi kad znam koliko para sam potrošio na gluposti i koliko sam bio zelen i naivan.