BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Izbjegavat dayanne, estere i karoline. Nemam sad linkove na mobu sam.

Bio sam nedavno s ester dogovorio, posalje mi preko wappa 150/h, owo, gfe..
Vrata mi otvara neka druga ali lijepsa nego ester. Vitka, dobra guza, lijepa faca pa sam majmun ostao.

Krenemo se ljubit a ona nezainteresirana, sjedi na tom krevetu ko kip. Reko okej ajde pusenje a ona po gumicu. Rasprava 2min, kaze owo extra i nije ona na dogovoru. Cak i tu popusim, ajde za 150 bez owo na trenutnom trzistu razumijem. Nosim tocno sa sobom pa je palo s kabanicom. Pusi mehanicki, cak se i trudila do kraja ga povuc al sve u svemu prosjek, nije me pogledala jednom.
Pitam lizanje muda, ne moze.
Ide akcija, opet nezainteresirano. Pucanj, odmor. Malo price ali standardno ne zna engleski. Neka bezveze masaza -> Drugo pusenje/akcija.
Kazem reverse cowgirl, ne moze. Nekako uspjelo doc do drugog metka pa pitam za tusiranje, ne moze.

Moze se dogodit los dan ili da si ne pasemo ali mi jos nijedna nije svakih 10min na nesto rekla ne moze. GFE apsolutna nula, nije me u oci jednom pogledala. Da ja poljakici idem pusit kurac bar bi joj jaja polizo i gledo je u oci.

Ekipa nemojte da vas povuce, ako vam ova s kojom dogovarate ne otvori vrata ili odma na pocetku mjenja dogovor, samo okret i pici. Lako rec a teze napravit kad si punih muda al eto…

Očito onda ona nije tu.

Ne kužim to stavljanje profila od onih koje nisu tu..

Izbjegavat dayanne, estere i karoline. Nemam sad linkove na mobu sam.

Bio sam nedavno s ester dogovorio, posalje mi preko wappa 150/h, owo, gfe..
Vrata mi otvara neka druga ali lijepsa nego ester. Vitka, dobra guza, lijepa faca pa sam majmun ostao.

Krenemo se ljubit a ona nezainteresirana, sjedi na tom krevetu ko kip. Reko okej ajde pusenje a ona po gumicu. Rasprava 2min, kaze owo extra i nije ona na dogovoru. Cak i tu popusim, ajde za 150 bez owo na trenutnom trzistu razumijem. Nosim tocno sa sobom pa je palo s kabanicom. Pusi mehanicki, cak se i trudila do kraja ga povuc al sve u svemu prosjek, nije me pogledala jednom.
Pitam lizanje muda, ne moze.
Ide akcija, opet nezainteresirano. Pucanj, odmor. Malo price ali standardno ne zna engleski. Neka bezveze masaza -> Drugo pusenje/akcija.
Kazem reverse cowgirl, ne moze. Nekako uspjelo doc do drugog metka pa pitam za tusiranje, ne moze.

Moze se dogodit los dan ili da si ne pasemo ali mi jos nijedna nije svakih 10min na nesto rekla ne moze. GFE apsolutna nula, nije me u oci jednom pogledala. Da ja poljakici idem pusit kurac bar bi joj jaja polizo i gledo je u oci.

Ekipa nemojte da vas povuce, ako vam ova s kojom dogovarate ne otvori vrata ili odma na pocetku mjenja dogovor, samo okret i pici. Lako rec a teze napravit kad si punih muda al eto…
Piši recenziju na Ege, add review, možeš mijenjati nick kod svake recenzije. Da su sve ove recenzije na Ege, ne bi bili u top 3 po cijenama i fake profilima u Eu

Nisam bia siguran jel to ona ali kad san pogleda video i usporedia sa ovin šta je meni poslala ..to je ona..znači priko wats up-a OW yes KISSING yes.Dolazim.. i ona otvara... Wow...divojka jebeno izgleda,pozdrav lagani smiješak i poljubac u obraz...mirisna svilena kosa.Nisam pita ništao uslugama kad kaže na watsup yes. .za ručicu i soba....skida se.. mala je top, soba uredna a i cili stan... skidamo se pa krevet...počinje oral ali sa kondomom...kaže ona ne. Aj dobro..lagano je diram po tijelu a to stari tako čvrsto da je ono uff...i cice su malo tvrđe al u sklopu sa cilin tijelom...oral kratko al ne loše...čak nema ni ljubljena..znači tu je zajeb opet..ali kažem top i miris vrh..ide u reverse pozu i čim je zajahala počela stenjati ono malo nategnuto i to kratko traje...i onda hoće doogie..(a u meni Kamagra gel)..sine kad je krenia V-18..Udaram 15min a sad je već nekako drugačije stenjanje,vatan zrak i okričem na missionary... Kažem opet da je čista mirisnai onda lizanje bradavica i vrata i to ono lagano cuclanje...ona ono sramežljivo da je škaklje pa me malo gura pa ja opet..a doli V-18 čeka. .i onda kreće missionary..počinjen lagano i masiram joj glavič i sisam cice sve u jednom...i onada udaranje...hvatala me za glavu za guzove bokove .jednostavno je tražila da me uvati negdi...mokri oboje ona stenje ja udaram. .pa malo stanem...i dolazi vrhunac skidam zaštitu i svršavan po njoj...dama traži da je obrišem maramicom...ja budem klavir pa je obrišem...ima san još vrimena 15min za jedan put ali stari toliko san se uspuva da nisam moga...malo se opremo i odem ća...dolazin u restoran di radin i nakon po ure diže mi se opet ja šaljen poruku dolazim ona kaže ok .cca 1, 5h. .iden prema njoj i nikakvog odgovora od nje...i nakon par dana vidin da je u ZG-u.

Netko zna nešto o njoj?
Ja ju kontaktirao sinoć rekla mi je da je danas raspoloživa iza 14h,rekla 15 min80€,30 min 110€,1h 150€.
25 godina ima i oral bez kondoma.
Dala mi je ulicu u kojoj se nalazi a kasnije sam još jednu kontaktirao dala mi istu ulicu i adresu pa možda zajedno rade iako je ova druga skuplja.

Zaželio sam se malo "petite" cure.

O njoj se već pisalo, bila tu prije par mjeseci ( Gabriela ). Slatka mala, gfe solidan, oral bez (dosta dobar), sex odličan, surađuje i trudi se. Jedino što joj engleski nije baš na visokoj razini pa neka dublja komunikacija nije moguća (nekom to nije bitno). Vjerovatno bih ponovio kad se vrati opet.

Nezz kolko će ostat, al spominjala Rijeku kao sljedeću destinaciju.

Kolko sam skužio, ovo joj je kolegica :

Nisam ju vidio u stanu, al izgleda brutalno na slikama, ako je netko bio ili planira otić, bilo bi dobro da napiše dojmove.
Jel imala obrijane noge? Inače sam čuo da nebrije noge 😂

To brate...neka si je izudara....ja neki dan uzeja gel za čvrstinu...isto san udara bome lipih 45-50 min

Bio kod

Ne znam da je ona na slikama. Ako je, dobro su retuširane. Bila je tamnija sigurno. Ali, svejedno dobra. Sitna, uzak struk, dosta mlada. Ne puno starija od onoga što piše.

Dogovor je bio sat vremena samo anal.
Čim sam došao skužio sam da ništa od GFE, pošto je bila distancirana.
Da nisam bio napaljen da joj razjebem guzicu, nebi ostao radi tog distanciranja.

Kaže ona da je jedno svršavanje ako rokam samo u guzicu. Reko dobro, jer znam da ne svršavam lagano i da me zato neće zajebati.
To je još jedan minus i radi toga također nebi ostao.

Tuširanje, ručnik nije smrdio, ne znam jel bio čist.

Počnemo, odmah navlači kondom, kažem ja neću pušenje jer mi je sa kondomom bezveze, idem razjebati tu rupu.

Malo sline, prst unutra da se navikne. Nije ni lubrikant stavljala.
Guzica uska i dobro to izgleda dok se meće.
Namjerno sam je išao jebati što jače mogu, skoro ga skroz izvlačio pa nazad, kut odozgo, samo da dobije dobro i da ne budu lagane pare.
Brzo se počela izmicati i pričati kako joj je vruće, a ono guzica boli.

Tako sam i izgubio par minuta na njeno prenemaganje.

Uglavnom, tako u krug, doggy, reverse kaubojka, s boka. Počeo metati u misionarki, kaže ona da bi u pičku.

Reko dobro, aj da više završim.

Poslije spike kako sam ja bio drugi kojem je dala guzicu. Kao da sam retardiran.

Sveukupni dojam, jako bezveze.
300 eura lakši, praznih jaja, ali sam također zadovoljio potrebu da neku tako trpam.

Nebi nikako ponovio.
Nisi retardiran nego nisi razumio... bio si drugi kojem je taj dan dala guze :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh