BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

A i to ne kuzim.. Pimp ili ne.. Pa reci, curka je free tad i tad.. Dogovor preko mene i amen..
Šta ne kužiš?Pa same se dogovaraju sa klijentima i puno ih nema pimpa.Šta će im u Hr?Tu i tamo naleti kakva budala pa ih opljačka,Al znaju se one i same obraniti vjeruj mi,pogotovo kad su u paru ili ih je više.Nisu one baš mutave.A ako si ovom zadnjom rečenicom aludirao da ja nešto radim,ako sam krivo shvatio recenicu oprosti,onda jako griješiš.Ovo o dogovorima i amenu ne razumijem al ok???

Šta ne kužiš?Pa same se dogovaraju sa klijentima i puno ih nema pimpa.Šta će im u Hr?Tu i tamo naleti kakva budala pa ih opljačka,Al znaju se one i same obraniti vjeruj mi,pogotovo kad su u paru ili ih je više.Nisu one baš mutave.A ako si ovom zadnjom rečenicom aludirao da ja nešto radim,ako sam krivo shvatio recenicu oprosti,onda jako griješiš.Ovo o dogovorima i amenu ne razumijem al ok???
Malo si krivo procitao.. Nisam uopce na to pikirao.. Samo kazem da mi je bezveze da kod dogovora se ne predstavi pimp nego tipka kao da je ta cura kod koje zelis ic.. To sam mislio.. A ovo amen i ovo drugo nije bio moj post.. Ako si se nasao bilo kako uvrijedenim onim sta sam rekao, oprosti.. Ne crnim niti blatim ikoga..

Malo si krivo procitao.. Nisam uopce na to pikirao.. Samo kazem da mi je bezveze da kod dogovora se ne predstavi pimp nego tipka kao da je ta cura kod koje zelis ic.. To sam mislio.. A ovo amen i ovo drugo nije bio moj post.. Ako si se nasao bilo kako uvrijedenim onim sta sam rekao, oprosti.. Ne crnim niti blatim ikoga..
Sve ok dragi...a ima svega,pišu one,pišu pimpači tako da ih je teško pohvatali al moramo ih kresati pa kako god

A ova dvojica šta smo im probili kod i šta se međusobno lajkaju samo hahaču na svaki mudar osvrt....pa samo hahahaha...međusobna su podrška jedan drugome.Zanimljivo.
Ma sve 5 stari... Samo ne kuzim, da sam ja pimp rekao bi musteriji sta se nudi i koliko para... A njihova igra macke i misa mi je nejasna totalno😂😂😂😂😂😂

Nemojte biti tako glasno glupi 😂
Pohvalio sam jednu devojku (iako sam i pre i posle nje pisao za neke druge devojke) i neki paranoik je iz toga zaključio da sam joj pimp. Onda su to ovi sa kraćom pameću to prihvatili bez razmišljanja, i sad ponavljajh kao mantru.
Jesam nekoliko puta reagovao kad vidim kmečanje o cenama, naprosto mi je jezivo da čitam navodno odrasle osobe kako kukaju. Ali to se izgleda ne može ispraviti, staro drvo se ne savija 😂 slušajte ove što im se dve zmije zaplele oko novčanika pa jebite one kiborge za 150e, a ako dobro odrade posao onda stisnite zube pa grunite još 10e bakšiša 😂😂😂 šou

Poslednje mudro što si izgovorio je “ukakio sam se” pa su u vrtiću pravile mini feštu, jer si bio poslednji u grupi 😂😂😂
Nisam mislio samo na moju mudrost nego još dosta kolega što si i pročitao već.A vidiš sve i po komentarima.I zaboravio si da sam sa tobom završio diskusiju prije mjesec i po otprilike pa sam te slobodan podsjetiti na to.Molim bez osvrta,smijeha,lajka ili dislajka...Nisi mi interesantna sfera..jbg

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh