Prdonja
Well-known member
Da mi je znati koja budala će platiti 4000. Šta dotična glupača misli da smo mi ATM mašine?Pogledaj i cijenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je znati koja budala će platiti 4000. Šta dotična glupača misli da smo mi ATM mašine?Pogledaj i cijenu
RUSKINJE:Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.
Vidio sam i te podatke, rat je jako utjecao na nekvalitetu zdravstvene zastite i prevencije. Kako god, znacajno je veci rizik nego kod brazilki.RUSKINJE:
In Moscow, a study on female sex workers (FSWs) in 2020 found high prevalences of several STIs, including Chlamydia trachomatis (8.8%), Trichomonas vaginalis (12.7%), and Mycoplasma genitalium (14.9%). Additionally, 13.9% of FSWs had a lifetime history of syphilis. These findings highlight the vulnerability of FSWs in Moscow to STIs, and suggest a need for targeted interventions.
UKRAJINKE još gore od ruskinja, podaci prije rata, a sad je situacija još gora:
HIV prevalence was 7.1% overall, but only 45.0% of FSWs living with HIV were aware of their HIV status.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|