Jučer san ima zgodnu dogodovštinu pa da podilim sa ekipom. Napokon san uspia dogovorit guzatu Carol, iako joj piše da je indenpendent dogovor ide priko pimpa iliti kako ona kaže operaterke. Na glasu je ka zajeban pimp s kojim se teško dogovorit, traži te selfi, profil na društvenim mrežama, na kraju i videopoziv. Mene ništa od toga nije tražilo, kontam jel moguće da ide ovako glatko, a svi su na forumu i Telegramu izasrali tog pimpa.
Dogovorili se za 20h, u 19:20 se javljam da bi uskoro krenia i tražin lokaciju, a ova kaže da je cura zauzeta i jel mogu u 21:30h. Šta ću sad, nema mi druge nego pristat al nije mi bilo svejedno. U 21h se opet javljam iz auta sa slikom boce vina za Carol. Ova se izvinjava i kaže da može tek u 22h, ka da je neki lik kasnija ili šta već. E tu san već lagano popizdia, kreće dopisivanje sa pimpom, ona se ispričava i prodaje mi neke priče, ja njoj da su neprofesionalne i da prave debila od mene, ona da one svakog klijenta tretiraju najbolje (ja se mislin kako da ne). Uz to dopisivanje je proletilo vrime i u 21:45 pitam za lokaciju jer sam već ionako tu u gradu. Ova za koju minutu šalje da joj se javila Carol i da je neki lik upravo nadoplatia za još pola sata. E tu sam puka, reka sam joj šta je ide, da kako može lik produljit termin ako sam ja rezervira. Ova luda piše da termin nije potvrđen, da rezervacija vridi tek kad ona pošalje lokaciju, a lokaciju šalje 15ak minuta prije. Znači ja veću glupost davno nisam čua. Ova se sto puta izvinjava, da će se javit kad Carol opet bude u Splitu da dogovorimo termin, ja kažem molim te nemoj mi se javljat. Lipo ste me izjebali a pičke vidia nisam. Najavia sam joj negativnu recenziju ovdi, sad vidin da joj je pimp prominia ime na svih 7-8 profila u Bia, misli da će time nešto postić.
Ukratko, ako ne želite da vas izvozaju ka debila izbjegavajte ovu curu. Sačuvat ćete i lovu i živce.