Nesto novo, nesto neuobicajeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve preporuke
Da li ima ko info za nju?
Nitko nije bio
Nesto novo, nesto neuobicajeno.
Pozdrav,Bio sam danas kod ove male Ukrajinke iz Kijeva. Slike su njene samo je kosa svjetlija. Uzeo pola sata / 100.
Negativna stvar je sto sam cekao skoro tih pola sata u samom centru grada, ali mi je kasnije objasnila da je i ona "kasnila na lokaciju" i navodno sam bio prvi, klima jos nije rashladila sobu. Kratko je tu zbog rata i pokazivala mi zaigrano slike gdje je bila po gradu i da je bila turisticki u Splitu...
Navodno ima 23 godine, ali izgleda mlađe, doslovno da bi je pitao osobnu prije akcije da sam je upoznao negdje vani. Jako mrsava, sisice 2, predivna sitna guza, jako lijepo lice, posebno usta i oci, prirodno bez imalo sminke, s rincicom u nosu, mirisna i skakljiva.
Dolaskom nudi cisti rucnik, nasmijana i komunikativna i zna osnove jezika i kaze business first i zatrazi novac, obucena je casual. Upozori da nema ljubljenja i svrsavanja po licu i u usta i smije se veselo cijelo vrijeme.
Iako sam dosao cist i istusiram inzistira na tusiranju i stvarno je uredna i pazljiva.
Krece akcija, pusenje slabo jer je "very big" ali ovo malo sto je mogla usisati je radila mokro pljujuci na glavic, jako njezno i ugodno. Svako malo prokomentira "da nece prezivjeti sex jer je too big". Akcija krece njenim jahanjem i jako je uska, mislim da je bas kratko u poslu, namjestam je u poze koje zelim i doggy je bas bozanstven jer imate osjecaj da prasite neku srednjoskolku koja se savrseno naguzi ali je ipak boli pa malo usporava i radi grimase kroz smijeh koje dodatno napale.
Na pola akcije prekine da je boli i tu je vratim na pusenje bez koje je sad puno bolje ali i dalje ga ne moze duboko... nakon toga novi kondom i vidim da se blizi kraj ali ona se ne buni i misionarski joj staje cijeli pa je odlucim tako dovrsiti bez postede... sudjeluje aktivno i pogledom te mami da je "napunis". Nakon svega ponudi te vodom i da ti vremena da se istusiras, veselo prica cijelo vrijeme.
Ugl. budite dobri prema maloj, savrsena za svakog tko se zeli prisjetiti polaganog jebanja mladog picica ali dosta neiskusna i osjetljiva za one koji se zele izdivljati, ne bi preporucio.
Ponovio vjerojatno ne bi iako je ogroman value za novac, ali samo prvi put za nas 40+
Pimp?Evo ovako ljudi... Ne pišem baš ovdje na forumu ali ovo moram podijeliti sa vama. Znači 3 puta bio sam kod Laure i planiram doć sigurno ponovno jer nijedna ženska mi se nije toliko posvetila i svidjela kao ona. Svaki put iskustvo sa njom je sve bolje i bolje. Cura je jako draga i opuštena. Uvijek mi ponudi neko dobro piće dobrodošlice. Poslije pića uvijek mi dade čisti ručnik za tuširanje, te ako želim se otuširat i nakon akcije također je vrlo pristupačna. Cura izgleda bolje nego na fotkama(redovito ide u teretanu) uvijek je čista, uredna i savršeno miriše. Cura priča odlično engleski(nije kao ostale Brazilke koje ne znaju beknit 2 rečenice) tako da smo otvorili dosta nekih tema i iznenadila me je kako je ustvari jako dobra cura. Sex je svaki put vanserijski, svaku pozu vrhunski odradi i uvijek je oprezna što se tiče upotrebe kondoma(vidi se da cura pazi na svoje zdravlje i nema šanse da pristane na sex bez kondoma).
Ako odete kod Laure, molim vas da budete jako dobri prema njoj jer cura je pravi anđeo.
Eto preporučujem da probate ovu curu, sigurno nećete požaliti.
Izgled 10/10
Akcija 10/10
Imas link na temi Zagreb iskustva I recenzije 628 stranica.Pozdrav,
Dali imate link možda,nigdje ne mogu naći o kome se radi .
A brate cim vidim ovo new member zlo mi dođe
A bili smo i mi new memberiA brate cim vidim ovo new member zlo mi dođe
A jesmo,al bogami nikad ovako nisam napisao, vise je bilo daj pomozite,sta i kakoA bili smo i mi new memberi.
Ako nešto lijepo napišem o nekoj djevojci ne znači da sam PIMP.
Ako sam bacio 1 komentar ne znači da sam new member... Čitao sam prije tuđa iskustva, ali sad sam htio podijeliti svoje najbolje iskustvo... Čisto da se zna 3 godine već sam u ovoj igri na EGE.A brate cim vidim ovo new member zlo mi dođe
I onda nisi bio u stanju napisat o svojim posjetama???Čisto da se zna 3 godine već sam u ovoj igri na EGE.
Kod DJ nisam bio kod Baby jesam. Svatko ima svoj ukus meni cura uopce nema viska kila, jbg ja ne volim tip cura kojima mozes rebra prebrojit. Sad svatko ima svoj ukus, meni je BabyDJ 5,5 kg a BM 12,5
Objasni onda gdje si bio s njom jer se ženska teleportira čas vamo čas tamoAko nešto lijepo napišem o nekoj djevojci ne znači da sam PIMP.
Beam me up, Scotty!Objasni onda gdje si bio s njom jer se ženska teleportira čas vamo čas tamo
Dubrovnik , Ibiza
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |