BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

već sam pisao pozitivnu recenziju za giu prije godinu dana, ali posjetio sam je ponovno... nema se tu šta previše novo za reći, a što već netko nije rekao, osim stručne masaže koju sam dobio u poluvremenu.

uredna, utegnuta, top tijelo i lice (barem za mene) i dalje nudi najbolji feeling kad odlazis od nje. popravila je engleski tako da smo puno bolje iskomunicirali, udovoljava maksimalno i pruža pravi gfe. nema mobitela i požurivanja.

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Ja cu sigurno ponoviti prije nego ode a rekla je da je do kraja tjedna ovdje.

Preporuka 10/10!

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Preporuka 10/10!
Jel extra naplačuje oral bez ?

Preporuka 10/10!
bio sam neki dan i sve potpisujem što si rekao, meni prvi put da mi je bilo dobro pušenje s kondomom, stvarno ga zna pušiti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh