BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Tako je brate ne daj se a budimo realni samo jedna sofija je prava u moru ovih falsetina..stari jebaci ce znati koja je 😘😘
Da nije možda Tvoja Sofija, e ta je bila nešto posebno u svoje vrijeme, nakon nje je bila još jedna, još bolja, al' nažalost neće je više nikad biti. Sad je u Zg praznik ako se ona mala iz grada s rukometnim klubom koji je bio prvak evrope ikad vrati.

Apsolutno. Akcija je svaki put bila sve bolja i sadrzajnija svaki iduci put sa njom. Svaki put je vodila racuna da me njezno zajasi da ne svrsim prerano. I sto se tice njenog osmijeha I on je napredovao, prvi put kad me vidjela to je bio vise onako umjetan isforsiran osmijeh, treci put je osmijeh bio definitivno pravi I iskren😊
Frende!
Mislim da si zaglibio malo jace sa tom Sophiom.
Zasto? Jednostavno ..jer zena koja ima kucu na plazi sa pogledom na more nije glupa !!!
Za medicinsku sestru nije losa nekretnina,a tu je i kcer teeneger koji treba izdržavati.
I da ... Gospodicna se dobro drzi za svoje godine posto ima 38.
Jbg tako to izgleda istina.
To sve znam jer sam se s njom redovno družio u SB i to za 150/h
A ti sad kako hoces ...mozes i dalje vjv da si poseban ali ona na tvoju zalost ima puno takvih posebnih koji to isto vjeruju.
Jbg ipak se radi bazen pokraj kuce.....a to nije jeftino cak ni u Brazilu!
Sve najbolje👍

Frende!
Mislim da si zaglibio malo jace sa tom Sophiom.
Zasto? Jednostavno ..jer zena koja ima kucu na plazi sa pogledom na more nije glupa !!!
Za medicinsku sestru nije losa nekretnina,a tu je i kcer teeneger koji treba izdržavati.
I da ... Gospodicna se dobro drzi za svoje godine posto ima 38.
Jbg tako to izgleda istina.
To sve znam jer sam se s njom redovno družio u SB i to za 150/h
A ti sad kako hoces ...mozes i dalje vjv da si poseban ali ona na tvoju zalost ima puno takvih posebnih koji to isto vjeruju.
Jbg ipak se radi bazen pokraj kuce.....a to nije jeftino cak ni u Brazilu!
Sve najbolje👍
Gdje sam ja to rekao? Samo kazem da mi je pruzila bolju uslugu od ostalih latino escorata I takodjer smatram da kod mene ulaze ekstra trud. Ne brini se za mene dugo sam u ovom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh