Waldmann. Salas. Brcko. Direktuzla. Bukva. Svilaj. Svi Objavljuju Od Cura Imena Brojeve Na Ovom Sajtu Pisu Neistine I Pozivaju Na Prostituciju Blokiraj te Svi Nji Hvala Unapred
[/QUOTE puko si dobro...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Waldmann. Salas. Brcko. Direktuzla. Bukva. Svilaj. Svi Objavljuju Od Cura Imena Brojeve Na Ovom Sajtu Pisu Neistine I Pozivaju Na Prostituciju Blokiraj te Svi Nji Hvala Unapred
[/QUOTE puko si dobro...
hoces preporuku sa triperom ili bez.. msm hoces curu kja ima kvalitetne kondome koji ne pucaju da si siguran ili ces nesto blazu varijantuTrazim stariju gospodju za sex Pozdrav
Nema ti teAko je neko za jeftinu a dobru azijatkinju. Od mene preporuka. Ima u Tuzli kod klinickog centra, na kruznom toku. Jedna bas slatka. A nije skupa.
Evo i broj. +973 3700 9791
Upravo tako,bas zato sam se resgistrirao da bi to rekao,problem neki??I samo si se registrirao da nam to kažeš, svaka čast, cijenimo jako to
Kao i vecina,imas neki probelm s tim??Jučer se učlanio da bi tu dva puta pohvalio
i sta onda bi.. jel pocela kisa vani kada si izasaotprilike tako
I samo si se registrirao da nam to kažeš, svaka čast, cijenimo jako to
Otprilike tako.. i ja sam bio.. moze proci, nije sa slike naravno i svi oglasi oko 20 su njeni.. ne volim sez sa kondonom.. kontam da joj je korektno ponuditi 30 40 evra za pusenjei sta onda bi.. jel pocela kisa vani kada si izasao..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|