bezimenko
Active member
Extra je. Lako se dog s njom ispostuje sve higijena za deset sex isto tako.Kakva je ova Mia Miona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Extra je. Lako se dog s njom ispostuje sve higijena za deset sex isto tako.Kakva je ova Mia Miona?
LutkaKakva je ova Mia Miona?
Koja je to?Imal sta jelah matuzici doboj uz doplatu ova sara crnka jel ko bio
063 561 475 de vidiKoja je to?
Dajem joj odmah 100€ ako je tako kao opisano .A je li aktivna Almedina (pokrivena) iz Rakovice
Aaa. Ma katastrofa063 561 475 de vidi
Sto kakva je bas znas aj ppAaa. Ma katastrofa
Mozes drugar poslati te brojeve da pokusam dogovoriti štamjenjam ilijas za ilijas brezu vogoscu visoko
a sto bi trebali znat..
E ako neko ima kontakt neka javi, imao sam dobro iskustvo baš al je ne mogu nigdje naćiA je li aktivna Almedina (pokrivena) iz Rakovice
Kada izvadis penis i ako je tada spao kondom nemas se sta brinuti ,virusi kao sto su hiv ne zive na zraku svakako ,prenos se desava samo tokom duboke penetracije i kada tecnost dotakne uterus ,ali ni to nije garancija da ce se prenijeti.Sto se tice bolesti kao sto su sifilis osobq sa kojom si imao kontakt imala bi crvenkastu gnojnu ranu sa kojom bi ti trebao imati kontakt ali to bi odma primjetio.Bitno je da ti je otvor na glavicu penisa zasticen tokom odnosa jer kada vaginalne tecnosti ulaze u taj otvor dolazi do prenosa nekih std-a.Tako da nemoj se brinuti.Evo male pomoci i ostalima koji citaju.Pozz Ekipa,
Prvi moj post, međutim duže vrijeme pratim ovaj forum imao sam dosta susreta u ovom sportu,pa sam odlučio da i ja podjelim svoje iskustvo. Nekome ce valjat.
Evo upravo sam posjetio štićenice agencije New Baby Agency- 150E/30min u Mostaru.
Dobio sam na whap 3 djevojke da izaberem.
Ja sam smatrao da sam dobio rusku boginju za 300 maraka ali sam se zajebao. Treba 5/10 max, smedje kose mrsava, samo uradjena usta, znaci fake slike. U nedostatku bolje ponude daj sta das tako da sam pristao. Moja ocjena:
ljubljenje 8/10
pusenje 5/10 sa kondomom puno ruke koristi,
doggy koda muskarca rokam,pa sam prebacio misionarski.
Nije ruzna ali nije ni ona cura sa slika.
Kaze 29 god ali ja smatram da ima vise godina.
Sve u svemu za ove pare, nije vrijedno. Najvise me muci sto mi je kondom stavila naopako, citavo vrijeme je stajao na mjestu nije spao samo bi malo sklizno pri vađenju, glava bila zasticena tokom citavog susreta. Medjutim prvi put me sad uhvatila nervoza da nije moglo doc do nekog prijenosa i ovako. Do sad nikakvih problema nisam imao. Zanima me vase misljenje.
Hvala i lp
To će ti drug ostati kao uspomena na najgori sex u zivotu i bačene pare...nema od tog ništa...to je dobro za nekoga ko nikad nije guzio i treba mu da izgubi nevinost i uživo vidi golo žensko...za iskusne muškarce to je bacanje para...jer nije se ništa potrudila...samo ti uzela novcePozz Ekipa,
Prvi moj post, međutim duže vrijeme pratim ovaj forum imao sam dosta susreta u ovom sportu,pa sam odlučio da i ja podjelim svoje iskustvo. Nekome ce valjat.
Evo upravo sam posjetio štićenice agencije New Baby Agency- 150E/30min u Mostaru.
Dobio sam na whap 3 djevojke da izaberem.
Ja sam smatrao da sam dobio rusku boginju za 300 maraka ali sam se zajebao. Treba 5/10 max, smedje kose mrsava, samo uradjena usta, znaci fake slike. U nedostatku bolje ponude daj sta das tako da sam pristao. Moja ocjena:
ljubljenje 8/10
pusenje 5/10 sa kondomom puno ruke koristi,
doggy koda muskarca rokam,pa sam prebacio misionarski.
Nije ruzna ali nije ni ona cura sa slika.
Kaze 29 god ali ja smatram da ima vise godina.
Sve u svemu za ove pare, nije vrijedno. Najvise me muci sto mi je kondom stavila naopako, citavo vrijeme je stajao na mjestu nije spao samo bi malo sklizno pri vađenju, glava bila zasticena tokom citavog susreta. Medjutim prvi put me sad uhvatila nervoza da nije moglo doc do nekog prijenosa i ovako. Do sad nikakvih problema nisam imao. Zanima me vase misljenje.
Hvala i lp
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|