x bon traziGdje je ova, nema viber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
x bon traziGdje je ova, nema viber
Kaze ne vara ima i tiktokx bon trazi
Ne zajebava se sigurno…Ja se nadam da se zajebavas![]()
Ne zajebava se sigurno…![]()
Jesi slao jel se javljax bon trazi
Jesi iiso kakva je
I mene zanima, to neka nova ili ?Znas li kako se zove, mislite na onu sto se udala ?
pa lici li ti (da li ti je licila) ona na curu od 28 godina, ako uzmes u obzir da je to bilo prije najmanje 2-3 godine.. nema onani sada 28 nego ti mozda lagala jer je tada mozda bila cak i maloljetna.. ne lupaj gluposti..Ne znam sta je bila , jer djevojka kada sam ja snjom bio je po njenoj prici tada imala 28 godina sto znaci da je moje godiste bila , tako da zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada.
Ne znam iskreno i ne zanima me, meni je licila da tada ima 28 godina , po prici , ponasanju, tetovazama i svemu , tako da ne zanima me vala nista o djevojci niti o njenom privatnom zivotu niti sam je ispitivao . Rekao sam gore prethodno zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada .pa lici li ti (da li ti je licila) ona na curu od 28 godina, ako uzmes u obzir da je to bilo prije najmanje 2-3 godine.. nema onani sada 28 nego ti mozda lagala jer je tada mozda bila cak i maloljetna.. ne lupaj gluposti..
Moze broj?Jedna lijepa recenzija..
Prije par dana sam bio kod minie prvi put.
Zaista sve najjj za djevojku..
Usluga 10/10
Higijena 10/10
Ne pozuruje i trudi se max..
Moze ppAj pp imam jednu iz Sarajeva cak i za 100 km guzi se dobra
Fake profil
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|