BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav svima već sam postavljao ovo pitanje ali izgleda da su mnogi ovdje samo aktivni kada treba raspravljati i napadati druge. Moje pitanje je bilo da li je neko od vas iz BiH kupovao kamagru sa Internet stranica i sa koje stranice jer ih ima nekoliko. Bio bih zahvalan kad bi se neko javio u pp ili ovdje sa konkretnim odgovorom😊

Pozdrav svima već sam postavljao ovo pitanje ali izgleda da su mnogi ovdje samo aktivni kada treba raspravljati i napadati druge. Moje pitanje je bilo da li je neko od vas iz BiH kupovao kamagru sa Internet stranica i sa koje stranice jer ih ima nekoliko. Bio bih zahvalan kad bi se neko javio u pp ili ovdje sa konkretnim odgovorom😊
+38762291397
Sarajevo, salje postom gdje hoces, provjeren.

Hvala ali taj nije zajebo samo onog što je žurio na voz. Ako ima neko iskustva sa ovim Internet stranicama koje se bave prodajom kamagre nek se javi. Hvala🙂
062629201
Ranije sam kod čovjeka poručivao superkamagru i nikada nije bilo nikakvih problema. Šalje brzom poštom, plaćaš kada preuzmeš, upakovano tako da niko nema pojma šta je u pitanju, a i pošiljalac je privatno lice nije nikakav sex shop.

E nmg da vjerujem da omladini od 20 i koju godinu treba kamagra i slicni preparati.. toliko o jebacima...😎

Ovako ja to radim..kad vidim da je dosao zor da se svrsava a nije potrajalo..u tom momentu brzo zatvorim oci i pomislim na neku rugobu tipa Praljka ili Cvijanović Zeljke i kita sama ohladi..i naravno ide opet navrtanje navoja i iznova taslacenje..
Vazno je samo da u datom momentu zamislite vama neku rugobu..i sex traje duze a dobro vam i nece vas glava boliti od preparata koje koristite..dakle na bazi prirode hh😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh