A nee, tebi samo piṣ̌e da si muṣ̌ko, ti si samo jedna ulizica. Nadaṣ̌ se da ćeṣ̌ ulizivanjem dobiti povlaṣ̌ten status kod kurvi. Takve smo uvijek gledali sa podsmijehom i sprdali ih.Ja sam muško-psihološka savjetovanja su ti na drugom forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nee, tebi samo piṣ̌e da si muṣ̌ko, ti si samo jedna ulizica. Nadaṣ̌ se da ćeṣ̌ ulizivanjem dobiti povlaṣ̌ten status kod kurvi. Takve smo uvijek gledali sa podsmijehom i sprdali ih.Ja sam muško-psihološka savjetovanja su ti na drugom forumu
DaJel crnka u doboju danas
Upravo too! Ulizica koja je definitivno drukara/cinkara. Pa idi radi nešto od svog života, ispravljaj tu "ličnost" u sebi!A nee, tebi samo piṣ̌e da si muṣ̌ko, ti si samo jedna ulizica. Nadaṣ̌ se da ćeṣ̌ ulizivanjem dobiti povlaṣ̌ten status kod kurvi. Takve smo uvijek gledali sa podsmijehom i sprdali ih.
Nisam ti ja kriv što si besparićA nee, tebi samo piṣ̌e da si muṣ̌ko, ti si samo jedna ulizica. Nadaṣ̌ se da ćeṣ̌ ulizivanjem dobiti povlaṣ̌ten status kod kurvi. Takve smo uvijek gledali sa podsmijehom i sprdali ih.
Idi zarađuj pare ne kukaj kako je kurva skupaUpravo too! Ulizica koja je definitivno drukara/cinkara. Pa idi radi nešto od svog života, ispravljaj tu "ličnost" u sebi!
Ja ba tacno! Jos kaze da nesto uradis sa svog zivotaIdi zarađuj pare ne kukaj kako je kurva skupa
Dijasporci a kukaju skupo im ovako onako..Idi zarađuj pare ne kukaj kako je kurva skupa
Za SarajevoPozdrav, ima li neko preporuku i broj da pošalje za relax masaže
Suša u mostaru izgledaPozz Raja ima li itko ista solidno za mostar da nije uvozno nesto domace normalno
Najbolja TS koju mozes naci u BiH ako ne i sire za ne tako velike parePozdrav, Maja sa City of love- Sarajevo, iko iskustva
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|