Kažem ti ja sam joj se javio jer sam vidio da je ovdje svi hvale a ima i pozitivne komentare na ege ali nije mi ništa odgovorilaSad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažem ti ja sam joj se javio jer sam vidio da je ovdje svi hvale a ima i pozitivne komentare na ege ali nije mi ništa odgovorilaSad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikako![]()
TopNeko iskustva sa Mia Miona?
Koju Brazilku?Ljudiii
Pomagajte
Jebao sam ovu brazilku sa EGE . Puce mi kondom cim je usao prvi put. Sta da radim? Sta mislite koja je sansa da nisam nesto zakacio
Btw do pucanja kondoma obično dolazi ako se ne čuva kako treba ili se nepravilno stavi nije neko bezveze napisao uputstvo na pakovanju ali doduše ima i ljudi zbog kojih je neko i na šampon morao napisati da nije za pićeLjudiii
Pomagajte
Jebao sam ovu brazilku sa EGE . Puce mi kondom cim je usao prvi put. Sta da radim? Sta mislite koja je sansa da nisam nesto zakacio
Selma Miljacka zgrade+387 63 595 853 jel ko bio kod nje iskustva ?
Jest i Nejra ha ha ne bi dzaba lujkuImam broj od Nejre iz Tuzle ako neko želi razmjenu za isti grad!
imas Almu iz Kiseljaka i Anu iz Uskoplja.. ako ti to nije daleko.. Alma je onak radodajka za jeftine pare a Ana je malo skuplja i radi na noc..Ima li neka za druženje u Fojnici
veeeelika sansa je.. nisi jedini kome je kod nje pukao kondom, dal to namjerno radi ili ne neznam..Ljudiii
Pomagajte
sta ce ti razmjena za tuzlu valjda znas ko se u gradu nam jebe za pare a ko ne..Imam broj od Nejre iz Tuzle ako neko želi razmjenu za isti grad!
Broj mozr li poz..imas Almu iz Kiseljaka i Anu iz Uskoplja.. ako ti to nije daleko.. Alma je onak radodajka za jeftine pare a Ana je malo skuplja i radi na noc..
Daj broj te Ane…Broj mozr li poz..
Sta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Sad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikako![]()
Ne znam hahaha ovdje je nahvališe na sva zvona ali koliko sam vidio kosovski je brojSta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Hoce klijantelu koja je ne zna odavde. Meni je poslala fotku na broj za koji ne zna da je moj,100% ona.
Mozda grijesim al 90% da je ona.
Ma tesko da je sta pokupio… Kondomi pucaju samo pocetnicama,znaci da je od nedavno u poslu i ne snalazi se jos uvijek. Svakako se testiraj na polne bolesti za mjesec,dva.veeeelika sansa je.. nisi jedini kome je kod nje pukao kondom, dal to namjerno radi ili ne neznam..
Imam i ja i Hrvatski,Srpski,Crnogorskih brojeva… Pa ona i ako jeste mala,meni jeste za pohvalu. Bolja od Crnke duplo a i od Sofije (sudeci po njenim fotkama sa Instagrama).Ne znam hahaha ovdje je nahvališe na sva zvona ali koliko sam vidio kosovski je broj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|