Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vrijedi brate...po mom ukusu..opet neko voli takoZnaci ne vrijedi tih para koje trazi?
zaobiđi u širokom lukuZnaci ne vrijedi tih para koje trazi?
Koja Sara?iskustva za Saru, 20 godina, Doboj? ko je bio, ako može podijeliti iskustva?
Sara iz Vrtaca ili Sara debela..Koja Sara?
Samo si zaboravila napisati napomenu da si HIV pozitivna. Ko voli nek izvoli.Pozdravvv momci,ja sam vama poznata Ilma barbie,svi me znate po mom OF sajtu.Trenutno sam u Beogradu,ali sam planirala doci u Mostar
,tako da momci javite se u DM za sugar daddy suradnju ili nesto drugoo
![]()
Prvo to nije Ilma ona je u Dubaiu,a odkud znas za taj hiv vi svi neki doktori ovdeSamo si zaboravila napisati napomenu da si HIV pozitivna. Ko voli nek izvoli.
Neku noc dogovarao i navodno na lokaciji sto mi je poslao imaju 3 djevojke. Kad tamo jedna djevojka i to malo starija oko 45+ godina. A sve i jedan broj na koji se javis usmjerit ce te na istu lokaciju. Tako da mislim da je samo ta jedna gospodja i ona je pa jbga nidje veze da budemo realni. Jos taj smrad s kojim sam pisao mi rece vrati se sad cu poslat druga djevojku, kad ono isti kurac.tako da izgubio sam samo vrijeme bezveze i zivce.Pozdrav svima imali neki iskustva s ovim sa EGE ove strankinja iz Doboja
Ako si ti Ilma i ja sam TrampTko kaze da nisam Ilma,vratila sam se iz Dubaia i planirala sam doci Mostar,kako neki muskarci znaju biti glupi![]()
Mislis da je fake ?Ako si ti Ilma i ja sam Tramp
Ma nije mi krivo sto bi bilo, ako si spala na ovaj forum sta rec?! Poz.Pitaj svakoga odavde da dolazim u mostar,ti nevjerujes,sta je nesto ti krivo pada sto me ljudi vole![]()
Ja da sam ti kao sto eto kazes, ja bi taj Mostar zamrzio a ako si Ilma znas o cemu pricamPitaj svakoga odavde da dolazim u mostar,ti nevjerujes,sta je nesto ti krivo pada sto me ljudi vole![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|