Pa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problem
Može li neki kontakt? PozzzPise nebuloze nema njemu pomoci jok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problem
Može li neki kontakt? PozzzPise nebuloze nema njemu pomoci jok
Rijetko koju pamtim ali tu cu pamtit dok sam ziv, otac me jebo bolje da sam ga u oluk stavio. U kuci tristo cigana fuj
Ma najbolje je traziti da uslika nokte na rukama .Cim kaze dodji u hotel Hollywood znaci da je prevara. Kad sam joj rekao da posalje fotku makar kljuceva sobe kaze peglas me![]()
ali ne velikim slovima majmuncicu glupi..Ali zna da se piše NE ZNA Retardinjo, to se uči u prvom osovne, šta si imao temperaturu tada i nisi bio na satu?
Iz mezara mrtvaca izvaditi ili ovu cigansku kalasturu.. isto jeRijetko koju pamtim ali tu cu pamtit dok sam ziv, otac me jebo bolje da sam ga u oluk stavio. U kuci tristo cigana fuj
Crnka danas u Brčkom od 14 do 21 hCrnka u Banja Luci u Četvrtak 25.09
U Brčkom u Petak 26.09
066 141 783 WattsApp
Dogovarajte i pišite na dan dolaska .
Ja ne znam sto jebete,kad vidite vratite se.Iz mezara mrtvaca izvaditi ili ovu cigansku kalasturu.. isto je
Imas na EGE i City of Love Amru ,za nju ti mogu dati preporuke ,ostalo imas na EGE par provjerenih Brazilki Ana Clara npr ,a ostalo domace slaba je ponudaIma li ko kaakav broj za Tuzlu
Iz KolonijeZdravo, raja. Ugovorio sam Aidu sa Otoke, pa ako neko ima iskustva, neka napiše recenziju.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|