BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Crnka u Banja Luci u Četvrtak 25.09
U Brčkom u Petak 26.09

066 141 783 WattsApp
Dogovarajte i pišite na dan dolaska .

Crnka u Banja Luci u Četvrtak 25.09
U Brčkom u Petak 26.09

066 141 783 WattsApp
Dogovarajte i pišite na dan dolaska .
jasta.. idem jebat kad se meni jebe a ne kad neka dolazi u neki obliznji grad.. :) nest kontam bilo bi jebeno bit ovisan o forumu ili crnkama ili plavkama koje putuju po jedan dan u neke gradove.. :)

Bio danas u Banja Luci kod gospođice. Od mene preporuka. Ljepša je uzivo nego na slikama. Lagan dogovor. Ne zna engleski. Seks dobar, dobijete GFE sa ljubljenjem. Djevojka 22g, jeste malo punija. Ali radi posao odlično. Sve poze mozeš probati. Sve je sa kondomom.
Prelijepe oči i prelijepe usne, super se ljubi.
I da 150€ sat. Cijena je razumna.
Ja joj pisao, trazi 200€ za sat.

Ja joj pisao, trazi 200€ za sat.
Meni napisali 150€, i kaže može li sada (odmah). Ja napisao za 20min. Okay - Okay.
Pustili adresu, stan blizu Merriot hotela.
Došao ispred. Rekla da uđem u zgradu, jer vrata nisu bila zaključana, sišla liftom po mene i odvela me u stan. I ljepuškasta djevojka baš. Nisam još video brazilku sa svijetlim očima. Ove sa kojima sam do sada bio, imale su tamne oči. Više me onako na ruskinju - istočnjakinju neku podseća.
Engleski ne zna ali je akcija stvarno dobra. Gleda da ugodi. Sve u svemu prijatno iskustvo.

Bio danas u Banja Luci kod gospođice. Od mene preporuka. Ljepša je uzivo nego na slikama. Lagan dogovor. Ne zna engleski. Seks dobar, dobijete GFE sa ljubljenjem. Djevojka 22g, jeste malo punija. Ali radi posao odlično. Sve poze mozeš probati. Sve je sa kondomom.
Prelijepe oči i prelijepe usne, super se ljubi.
I da 150€ sat. Cijena je razumna.
Bio kod nje prije 2 dana bila u Sarajevu na Skenderiji prelijepa djevojka, higijena na nivou odma te šalje da se tusiras pa onda akcija.
Ja je nisam ljubio jer sam uzeo 30min dovoljno mi bi, jaše ko luda mala pusti muziku neku svoju i uživa 😁
I ona izgleda po turnejama ide kao Aca Lukas 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh