Konektor123
Member
Hvala ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti.
Ne mislim da bi bilo ugodno, pitao sam djevojku, rekla je da blowjob radi s kondomom, ne sviđa mi se osjećaj tog 'najlona'.
Sad bio kod nje cura je Andjeo , ulazim unutra gleda Game of thrones i pije pivo
Posla me na tusiranje reko kuci sam to završio, kreće akcija pušenje cista desetka jos je gledaš kako je lijepa haos jedva sam se suzdrzao da ne završim.
Kreće sex uska drama to sam se iznenadio čime se bavi ma kakvi ja završio za 3 min ne možeš više, još namaze cunu necim da glatko ide
Ja sam 30 min uzeo i dovoljno mi bilo, jedina mana malo pozuruje kontam ima klijenta kad hoće seriju da nastavi hahah zagrli me i tjt.
Preporuka definitivno, ali Bella mi je broj 1 jos uvjek.
radi radi.. dobro si cuo.. samo kad cuje da si javno stavio ime i prezime njeno i da si napisao da si cuo da radi za lovi, jebat ces na svetog nikad..Da li neko ima broj od Šejle Dautovic iz Tuzle i ako ima da ga je voljan proslijediti na Telegram:jagorcevina . Plaćam 50 maraka .. čuo sam da radi ali sa odabranom klijentelom . Diskrecija i novac zagarantirani
Odgovara li šah?Ponesi ti karte, nema veze ako završiš za 5 min, igrat ćemo remija ostatak...
Odgovara pod uslovom da popiješ pivo prije svega,Odgovara li šah?
Od koga da najebe postena kuravaradi radi.. dobro si cuo.. samo kad cuje da si javno stavio ime i prezime njeno i da si napisao da si cuo da radi za lovi, jebat ces na svetog nikad..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|