Objavi hajde, posalji ovdje odmah ti pare donosim.Znas ta hiljadu ti majki jebem Junace tako si mi pisao poruke imam tvoje samo to ne znam postavit ako je ko voljan slikam i saljem na viber svima klosaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objavi hajde, posalji ovdje odmah ti pare donosim.Znas ta hiljadu ti majki jebem Junace tako si mi pisao poruke imam tvoje samo to ne znam postavit ako je ko voljan slikam i saljem na viber svima klosaru
E moj ti pravis vise profila ne lazi nece te ni Vika i jebali ti svi ovde mater koji te znaju a i ja sa njima ajd mrsObjavi hajde, posalji ovdje odmah ti pare donosim.
Mozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju pozMi fukare ne volimo splavarska usta i guzicu koju treba spanerom razvlacit, jbg.
Sve vi sad elitu glumite a dalje od Sickog mosta otisle niste. Znam vas desetak na robinzonu ste se jebale za sto pun pica.
Ti meni kondome ne mozes skidat a kamoli sta drugo, kad das 1% onoga sto sam ja dao na ove prijateljice, onda se javi, ja nemam sta da krijem niti petljam. Ja sam JA, i stojim iza sebe i svog imena.E moj ti pravis vise profila ne lazi nece te ni Vika i jebali ti svi ovde mater koji te znaju a i ja sa njima ajd mrs
OkeMozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz
A mater bi ti mogo da nategnem samo da se ne krijesTi meni kondome ne mozes skidat a kamoli sta drugo, kad das 1% onoga sto sam ja dao na ove prijateljice, onda se javi, ja nemam sta da krijem niti petljam. Ja sam JA, i stojim iza sebe i svog imena.
A ti sto pola plate skupis i das ovoj gore to je tvoj problem, eto kakav si kad te samo Amra iz Tuzle hoce![]()
Dodji u Lukavicu kod Toma, kad budes tu javiA mater bi ti mogo da nategnem samo da se ne krijes
Svaki dan cu objavljivat ovu ponudu, dok svi odreda ne vide s kim imaju posla.HILJADU EURA TI DAJEM ZA PREPISKU KOJU OBJAVIS OVDJE GDJE JA MOLIM TEBR ZA VIKIN BROJ.
EVO LJUDI SVIH NA FORUMU, ZNAJU ME I PRIVATNO, ODMAH TI DONOSIM HILJADU EURA HAJD OBJAVI
Nemas ti te pare ha ha kad te cojk trehne sa tim svim stvarimaSvaki dan cu objavljivat ovu ponudu, dok svi odreda ne vide s kim imaju posla.
Za zaobiciKakva je sonja masaza sta nudi isplatiki se otici kod sonje i u masazni studio Arcadia??? Moze li vise informacija
Cura tako radi, nama kojima se to ne svidja necemo ici i kraj priceDa nije malo licemjerno traziti sliku a tvojih slika ni na mapi nema, ono sto se vrti po oglasu je poprilicno staro a nove neces da saljes.
Isto kao sto ti neces svakoga da primas, necemo ni mi svasta da jebemo, tako da..
Samo kazem![]()
Pas koji laje ne ujeda, evo @alSky ti fino nudi novac ako objaviš, hajde objavi ako nisi lažov, a očito da jesi, svakoj se ženskoj uvlačiš u šupak u nadi da će ti dati džaba pičkeZnas ta hiljadu ti majki jebem Junace tako si mi pisao poruke imam tvoje samo to ne znam postavit ako je ko voljan slikam i saljem na viber svima klosaru
I ja bih volio znat ili je opet neko kinesko sranje..Da li je neko bio kod onih brazilki u Doboju, i ako mogu iskustva?
U šta si sprdila toliko godina, ni pravopis još nisi naučila, ne može, ne može se piše dušo draga, ali bitno da znaš raširit noge i da ima imaš stanove i nekretnine, aj sad razguli radit, odakle ovoliko vremena za forum pored toliko klijenata hahaPa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problem
Odma kes dajem kunem se u najmilije, laze bolan.Pas koji laje ne ujeda, evo @alSky ti fino nudi novac ako objaviš, hajde objavi ako nisi lažov, a očito da jesi, svakoj se ženskoj uvlačiš u šupak u nadi da će ti dati džaba pičke
kakvu bolan ti pratnju dogovaras sta pricass dobro ti covjek kaze od kako si otkrika EGE stavila si cijenu vecu a po tz 100 maraka uzimas ne lupetajMozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz
Dajem i ja od sebe 200e ako objavi, pa da nam drug @Hajko1971 napokon umočiOdma kes dajem kunem se u najmilije, laze bolan.
Pa ja sa Ruskinjama i njihovim ljudima kucni prijatelj![]()
doce doce.. hajko je jeben.. buahahahahhahhhDodji u Lukavicu kod Toma, kad budes tu javi
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|