Imas onu mrsavu sa Alipasinog, 100 km brzinski u autuI mene zanima ali do 100 km večeras da ispraznim jaja ozbiljno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas onu mrsavu sa Alipasinog, 100 km brzinski u autuI mene zanima ali do 100 km večeras da ispraznim jaja ozbiljno
Imaš brojImas onu mrsavu sa Alipasinog, 100 km brzinski u autu
Minie za broj u pp se javi.Neko nesto preporučite samo sarajevo
Moze brojImas onu mrsavu sa Alipasinog, 100 km brzinski u autu
sta si ti to pisao po forumu za 20 dana od kako si clan moronu jedan pa sad ne zelis da pises vise i forum ti je postao katastrofa, forum je od prvog dana ovakav kakav je i sada.. bosna prednjaci sa glupostima, svadjama i lazima.. prvo mjesto jepa pet praznih.. pa onda svi ostali, na tom prvom mjestu smo zbog retarda poput tebe..Da ja sam bio kod djevojke i sve je ok bilo stvarno neznam zasto ovo pojedini dvoje troje sto pisu a to sto posto u istom timu pa Pisi ja sam napisao samo svoje da sam bio kod djevojke ok je sve bilo nikakva prevara nije djevojka zavrsi posao ok je sve bilo inace ovaj forum je postao katastrofa i ne zelim više pisati ovdje vidim ovdje pojedini ljudi Pisi sami o sebi nego sam samo htjeo napisati i ja sam na forumu procitao i htjeo Licno da vidim i dogovorio se s djevojkom i otisao prije dva dana i sve je ok bilo toliko od mene
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|