Raja, moram vam ispričat nešto što mi se desilo i što me pravo iznenadilo. Skontam neki oglas prije par dana, piše cura iz Britanije trenutno u Sarajevu, radi u hotelu Europa. Haj’ rekoh da vidim o čemu se radi, čisto iz radoznalosti. Nije mi trebalo puno da se odlučim, kontam, što da ne – nekad treba probati nešto novo.
Javim se, dogovorimo se brzo i odem da je upoznam. Kad sam došao, ostao sam bez teksta. Cura je prelijepa, pravo kulturna i draga, vidiš da zna šta radi i da uživa u svom poslu. Nema laži, nema prevare, sve što smo se dogovorili, ispoštovala je od A do Ž. Prvi utisak – odličan. Kad smo počeli pričat, skontam da je baš iskrena i da voli komunicirat. Pričala mi je o svom životu u Britaniji, o poslu, kako je došla u Sarajevo – pravo zanimljiva priča.
Što se tiče usluga, nemam ni jednu zamjerku. Sve što je rekla, sve je bilo na nivou. Zna kako da te opusti, kako da se osjećaš posebno i cijelo vrijeme imaš osjećaj da si u društvu nekoga ko je prije svega dobar čovjek. Takvu energiju rijetko naletiš, vjerujte mi.
Najviše me iznenadilo kako kombinuje profesionalnost i opuštenost. Zna šta radi, ima stila i sve je odradila s pažnjom, kao da joj je stalo do svakog detalja. Nije samo da je izgledala vrhunski, nego je i atmosfera bila savršena. Ma pravo iskustvo koje ću pamtit.
Ako neko želi da se upozna s njom ili pokuša nešto, preporučujem od srca. Stvarno sam sretan što sam je upoznao i sigurno bih je opet posjetio. Javite joj se na WhatsApp na broj +44 7522 151145. Nećete požaliti, vjerujte mi.