*an appointmentCan we make a appointment?/ možemo se dogovoriti?
Ili jos bolje, "I would like to make an appointment".
Gramatika nije zezancija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*an appointmentCan we make a appointment?/ možemo se dogovoriti?
A nisam ja tebra taj gospodin(budala) da je vjerim i jos vozam pa jos i cekam dok drugi balavi po njoj..Tu granicu bljuvotine jos nisam dostigao..I to vjerojatno ti nisu pricale o meni jer nemaju sta o meni sto se vec ne zna..Bio sam i sa onom tvojom guzaromu 2 navrata
. Cura je ok. I nisam nista napisao jer ima dosta recenzija o njoj. Ako si ti onaj zaljubljeni, odnosno gospodin koji je vozi, i ceka. Jer nisam baš najbolje ispratio forum. A pricala mi je i njena prijateljica Sofi o tebi. Nisam pisao nikakve detalje, ni za jednu našu curu, nikada. Osim uopšteno. I ako je nešto loše, pa da skrenem pažnju.
Niti planiram. Sretno Vam bilo.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Cilj mi je bio da malo pokrenem forum pisajući prave recenzije.
Oooo itekako se ovaj forum čita i prati! Sve ove strankinje i njihovi pimpovi ga prate! Čitaju recenzije i objave više nego što mislite...ako posao tih cura zavisi od 'ovog' foruma, do mojega onda..
Sve si u pravu tebra..Nase pojedine same stave i adresu..ima ih par sto su i drotovima davale(smrduse)..A ti drotovi i sami su mi se javljali pa su mi neke i ceke s njima pravile al nema veze oprosteno im je..Oooo itekako se ovaj forum čita i prati! Sve ove strankinje i njihovi pimpovi ga prate! Čitaju recenzije i objave više nego što mislite...
Druga stvar, domaće profuknjače i njihovi pimpovi šalju muriju po kratkom postupku čim skontaju gdje se ove latine nalaze jer su em bolje pičke, em su im cijene povoljnije. Naše domaće ako nisu kakve raspale dromfulje idu preko posrednika i traže žestoku cifru. Strankinje redovno hvataju i objavljuju u medijima, sa druge strane naše nikako ne mogu da uhvate, a cijeli grad zna ko su i čime se bave! Zaključak izvucite sami....
Oooo itekako se ovaj forum čita i prati! Sve ove strankinje i njihovi pimpovi ga prate! Čitaju recenzije i objave više nego što mislite...
Druga stvar, domaće profuknjače i njihovi pimpovi šalju muriju po kratkom postupku čim skontaju gdje se ove latine nalaze jer su em bolje pičke, em su im cijene povoljnije. Naše domaće ako nisu kakve raspale dromfulje idu preko posrednika i traže žestoku cifru. Strankinje redovno hvataju i objavljuju u medijima, sa druge strane naše nikako ne mogu da uhvate, a cijeli grad zna ko su i čime se bave! Zaključak izvucite sami....
Oj majko budala imal ovde normalno sta Romeo i Julija a ovaj Richard popucoSta ti seres ides po hrvatskim forumima nema gdje te nema pa ti krive ove domace i ovaj place kad ga ona izmuze sve najgore e svasta pa vi prvi pokazujete jedan drugom adrese gdje je i ko je sta
I nije bitno kakva je, i koliko košta, samo da je žensko i da radi.Ljudi da nema neko kontakt veceras za B.Luku ili bližu okolinu. Obećavam diskrecija zagarantovana.
Nije mi problem za kontakt i da platim. Neka mi se javi u pp, bio bih zahvalan.
Ko place ko koga izmuze hahaha..moze me samo za donju pipu povuc zajedno sa svojim budućimSta ti seres ides po hrvatskim forumima nema gdje te nema pa ti krive ove domace i ovaj place kad ga ona izmuze sve najgore e svasta pa vi prvi pokazujete jedan drugom adrese gdje je i ko je sta
Ostat ce nam samo jedna gorka uspomena da smo bili Romeo i Julija(lazljivica)..Oj majko budala imal ovde normalno sta Romeo i Julija a ovaj Richard popuco
Ko je hana, kako je naciCeca vozi bus,uziva u delicijama boli je picka![]()
Kontakt neki od te sarePunasna Dora Atraktivna Sara Lolo
EGE mrtav u Mostaru skroz,sve što nešto valja trenutno u Tuzli.. Carla Martins,Baby,PalomaPozdrav
Nisam upratio, ima li što u Mostaru večeras?
Gledam EGE ova neka Ruskinja sisata jedina ima verificiran profil.
Ima neka iskustva?
Ili ako ima neka druga preporuka
Bio si ti kod brazilki al iz crvenih njiva tu je bas zabaceno kako nema ispred nikog kad joj cojk i djeca ispred prose dol koga si ti naso farbat za one koji neznaju (Crvene Njive romsko naselje) to mozes farbat ove koji nisu iz TuzleEvo jedna recenzija od mene , nazalost ne mogu pronaci oglas njen vise na EGE , posto nisam juce mogao pronaci domacu djevojku za dupelizanje , javio sam se Brazilki iz Tuzle sa EGE profil Baby , rekla mi je da nije u mogucnosti za termin ali mi je dala broj prijateljice svoje +387 62 351 504 , javio sam se na broj , tamo je tamnoputa Brazilka, ugovorili smo na kraju pola sata termin po cijeni od 60 eura samo, mislio sam da je prevara. Prostor jeste malo zabacen teze ga pronaci , jer su uzele sobe u blizini skvera .Kada sam dosao ceka djevojka sa slike , ista kosa, lice sve kako mi je i poslala na Whatsaap , oral moze bez kondoma , ostalo sve s kondomom . Poze mijenja takodje sve , ne voli bas da jase umori se brzo ali ne odbija. Sto se tice komunikacije engleski zna neke pojmove sasvim dovoljno da se sporazumite u toku sexa , na kraju sam ostao sat vremena, ne gleda na vrijeme. Sve u svemu korektna usluga , iako sam bio skeptican jer je pristala na 60 eura i to joj je kaze najniza cijena.Da napomenem jos djevojka je cista i uredna i takodje nema niko drugi u sobama snjom niti ispred.
Imas druze broj ,pa provjeri da li je Brazilka djevojka ili nije ,takodje imas i djevojku kojoj sam se prvobitno javio s profilom Baby na EGE koja mi je dala broj , nemam ti se sta pravdati ,do tebe je .Druga stvar ako neko zna kako mogu ubaciti fotografiju ovdje,posto vidim da je tesko pogledati na Whatsaap sliku djevojke i javiti se ,pa da se uvjere pojedini da je Brazilka....Bio si ti kod brazilki al iz crvenih njiva tu je bas zabaceno kako nema ispred nikog kad joj cojk i djeca ispred prose dol koga si ti naso farbat za one koji neznaju (Crvene Njive romsko naselje) to mozes farbat ove koji nisu iz Tuzle
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|