BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma jebes komsije..treb'o bih ja otici do tih kineskinja ili sta su vec..da im slozim stan pod rentu za manje para..a komsije ako misle u zgradi boraviti nek se strpe i na prsticima niz stepenice 🤣 Dobro meni dobro kinezima 😎
Treba čekat kad oni Rusi ponovo počnu sa dojavama bombi po školama. Pa onda obilazit prodavačice ljubavi jer će policija biti zauzeta drugim poslovima 🤣

Dve godine nisam bio pri sebi zbog tebe
ko me jebe kada cenim nekog vise od sebe
aj se kladimo da opet imas onaj izraz lica
kad ja pricam, a ti me kao ne razumes nista..

A ja to treba da razumem
jure me lepse od tebe, a sve su ruzne
izvini za sve lepo sto ti nikad nisam rek'o
zamenio sam tvoje telo mojom senkom..

Prebacio sam se na kumu..kumee..😎
Nick je top. Ideeeee elki daj zakuhaj, pricaj nam kako si upozno crnkinu nanu a ona ti rekla sto ti nisi znao, da je crnka slijepa i godinama sanja o tebi, nakon pada s konja. Dosla sofija mlada kucepaziteljka koja je otela tvoje srce i tako… a elki mladi, platio molera za crnkin stan, nije ni znao da je ona ustvari slijepa uopste, kad je na palama prema jahorinu pala s konja……

Pozdrav. Jel neko bio s Palomom i Baby u Mostaru, zanima me jel ono pozuruju i gledaju strogo na sat ili su opustene cure
J ako neko ima kontakt od Nermine nek se javi, instagram ili broj

Nick je top. Ideeeee elki daj zakuhaj, pricaj nam kako si upozno crnkinu nanu a ona ti rekla sto ti nisi znao, da je crnka slijepa i godinama sanja o tebi, nakon pada s konja. Dosla sofija mlada kucepaziteljka koja je otela tvoje srce i tako… a elki mladi, platio molera za crnkin stan, nije ni znao da je ona ustvari slijepa uopste, kad je na palama prema jahorinu pala s konja……
Ma druze bolje je ovako da se ne otvaram i ponovo pokrecem mrtvu i zavrsenu stvar..Das nekome sve dobijes nista..I onda ispliva sva ta laz te osobe na povrsinu u veoma kratkom roku..Neka je nek se trpa sigurno joj opet za nesto treba..
Samo da mi ne uvuce Sofiju u svoj lazni svijet.
😎

Ma druze bolje je ovako da se ne otvaram i ponovo pokrecem mrtvu i zavrsenu stvar..Das nekome sve dobijes nista..I onda ispliva sva ta laz te osobe na povrsinu u veoma kratkom roku..Neka je nek se trpa sigurno joj opet za nesto treba..
Samo da mi ne uvuce Sofiju u svoj lazni svijet.
😎
Al hajd sve na stranu..slup'o sam oba vozila pa moram upratiti da neko od jebaca zaplace na parkingu 😎🤣

I jos samo ovo..Moji bivsi drugovi dobro mi se napusite kurca u usta vam se naserem znate vec koji ste..fino ubrzavate korak jer ste uvijek picke bili..i dalje pazite kuda hodate jer noc je tri puta okrutnija od dana..
L.p. Elki 😎

Šta je ovo.s nasim.damama, povuci potegni dok odgovori. Na instagram pošaljes pa cekas neku pozivnicu. Javis se na broj, kaze nisam to ha....zakon ove brazilke, dogovor u par poruka, prijatne, izgledaju baš vrh a jeftinije od naših. Dogovorio sam za vikend trojku s Palomom i Baby za 200e, a dpmace traze 400e

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh