BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

BANJA LUKA☺️ Maja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680 9495

Sa ovom sam dogovorio, ušao u apartman cura je jako niska sa dobrim sisama,ima puno više tetovaža nego na slikama,bila je jako drska i otresita,loše raspoložens pa sam otišao..ne preporučujem
Mislim da se ova prije na EGE-u zvala Priscilla, samo je bila nestala, ali vidim da je sad silikone stavila, prije je imala prirodne i manje sise.
Sjećam se da sam tada probao dogovorit termin, ne piše joj na EGE-u koje usluge radi, ja je pitam koje usluge radiš, ona nešto pocela filozofirat, dođi pa ćeš vidjeti, šta ću dolazit ako mi ne pašu usluge koje radiš, tako da na kraju nismo ni dogovorili termin, iako je bila ok cijena, 120e pola sata, a 160e sat, sad joj ne piše cijena, ali pišu usluge, prije je bilo obratno.

Mislim da se ova prije na EGE-u zvala Priscilla, samo je bila nestala, ali vidim da je sad silikone stavila, prije je imala prirodne i manje sise.
Sjećam se da sam tada probao dogovorit termin, ne piše joj na EGE-u koje usluge radi, ja je pitam koje usluge radiš, ona nešto pocela filozofirat, dođi pa ćeš vidjeti, šta ću dolazit ako mi ne pašu usluge koje radiš, tako da na kraju nismo ni dogovorili termin, iako je bila ok cijena, 120e pola sata, a 160e sat, sad joj ne piše cijena, ali pišu usluge, prije je bilo obratno.
Moguće. Bilo ih je više sa imenom Priscila. Ali, ako mislis na onu iz trojca Mirela-Aline-Priscilla, ta Priscilla nije imala ni guze, bila je baš manja i tanka. Doduše, može se i to popunit :)

Prika new profile i Unverified, teško, jako teško, kad tražiš na EGE-u, gledaj da verified profil i po mogućnosti da ima recenziju ili review.
Imaš ih par sa recenzijom i top su, sad ne znam jesi mislio kod ove ići što piše cijena 60e, po meni ti je bolje dati duplo, a da je ženska top, ali opet tvoj novac, ti biraj koju želiš.
Gledaj ove kako izgleda, bolje ti je kod ove otić jednom, nego kod tih grobova 3 puta.
Piše pola sata 150e, reci da imaš 120-130e i sigurno će pristat

nam, samo pitam sta ekipa misli i zahvaljujem se na odgovorima. Meni su Ruskinje OK i ako su prosjecnog izgleda za 60 eura. Ali Kineskinje definitivno ne :) Aha, imam 120 eura... to je ono sto one nama rade, otvore vrata i ti onda kontas, ma necu nazad, nema veze sto je druga. Tako i mi, imam 120, nemam 150, pa onda ona kaze da heheheh.Ali bilo bi dobro ako su Ruskinje i po toj cijeni, alihajde znaj...

nam, samo pitam sta ekipa misli i zahvaljujem se na odgovorima. Meni su Ruskinje OK i ako su prosjecnog izgleda za 60 eura. Ali Kineskinje definitivno ne :) Aha, imam 120 eura... to je ono sto one nama rade, otvore vrata i ti onda kontas, ma necu nazad, nema veze sto je druga. Tako i mi, imam 120, nemam 150, pa onda ona kaze da heheheh.Ali bilo bi dobro ako su Ruskinje i po toj cijeni, alihajde znaj...
Tonya Ruskinja je trenutno u Sarajevu, 100eura je pola sata, a djevojka je med medeni, odi neces se pokajat sigurno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh