imam ja. platio 100 maraka stara kineskinja koja nije vrijedna spomena. lose izgleda, prosjecan sex i ne vrijedi ni 50 maraka realnoZar niko nema iskustva sa ovim kineskinjama iz Sarajeva po 70 evra pola sata?
Ako neko bio neka napise iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam ja. platio 100 maraka stara kineskinja koja nije vrijedna spomena. lose izgleda, prosjecan sex i ne vrijedi ni 50 maraka realnoZar niko nema iskustva sa ovim kineskinjama iz Sarajeva po 70 evra pola sata?
Ako neko bio neka napise iskustva
Imam ja pare, jebeš pare...tražim kvalitet..Jest za one bez para sve mrtvo jer hocete da jebete dzabe maltene pa se zalite na sve zivo kad vi stoperke trazite sve mi bude jasno
Vidim da trazis a da malo dasImam ja pare, jebeš pare...tražim kvalitet..
Kad nam dolaziš u Sarajevo?
Jel može broj od te dame ?Imam jednu na pofalicima mozete do 80 km za pola sata dobra je ima velku guzu i jos vece sise ako imate provjerene brojeve za razmjeniti javite se u pp
Navlakuša, tražit će te xbon za broj, klasični kladioničar, ne nasjedajJel može broj od te dame ?
Moze kontakt u poruke?Jel može broj od te dame ?
Dolazis li u Sarajevo?Drage moje koje radite ovaj posao,ako vas kontaktira Davor.Njemacki broj ima,koji zakazuje i ne dolazi,stavila bi i njegovu sliku a ne znam kako se to ovde stavi! Da ne gubite vrijeme na idiote koji bi da jebu a poslije izvini !NEK SE MATERI IZVINI SRECA PA IMAM SLIKU,JER BEZ SLIKE TRENUTNE NE PRIMAM.
Imam ja javi se u ppVeceras i sutra sam u mostaru. Ima li kakva vrijedna svakog peneza? Ili bar masaža?
Hvala puno na preporuki
+38763702051Za Mostar imali sta i da valja i da ne zajebe
Pa hoces li reci ko je osoba, za nas koji ne znamo, da se ne zajebemo ako ne valjaE cuj s BojanomNije to nikakva Bojana to je prostitutka koja radi godinama i samo mijenja nadimke i brojeve ko neko carape.
Tko je ovo?+38763702051
Probaj ovu ali je jako odvratna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |