MladVozac27
Active member
Moja preporuka je da zaobidjes, gubljenje vremena, novca i puta ako si negdje dalje od Tuzle.Jel bio neko kod ovih Azijatkinja u Tz,kakve su?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja preporuka je da zaobidjes, gubljenje vremena, novca i puta ako si negdje dalje od Tuzle.Jel bio neko kod ovih Azijatkinja u Tz,kakve su?
Nije ih nitko tjerao na kurvanje, same su odabrale tu profesiju, kome je lako moj drug, je li nas itko pita je li nam teško radit, radi ili daj otkaz, tako i one, ako im je teško nek daju otkaz i objese pičku o klinDobre su ove naše djevojke, nije ni njima lahko, valja svašta vidit, a opet uznosite ponosne.
Sistem drug...sistem...nemaju one ovdje nikakva benifita sutraNije ih nitko tjerao na kurvanje, same su odabrale tu profesiju, kome je lako moj drug, je li nas itko pita je li nam teško radit, radi ili daj otkaz, tako i one, ako im je teško nek daju otkaz i objese pičku o klin![]()
Sistem drug sistem, nemaju one od toga nikakva benifita sutra, jedna od sto da se iskoprca...Nije ih nitko tjerao na kurvanje, same su odabrale tu profesiju, kome je lako moj drug, je li nas itko pita je li nam teško radit, radi ili daj otkaz, tako i one, ako im je teško nek daju otkaz i objese pičku o klin![]()
Kakav sistem?? Pa imas bruku djevojaka koje rade druge,normalne poslove i ne bi im palo na pamet da se prostituisu ni za kakve pare. Hoce laganu lovu i ne znaju kad stati jer su vecinom pohlepne.Sistem drug...sistem...nemaju one ovdje nikakva benifita sutra
E cuj s BojanomNeko bio sa Bojanom danas je u Doboju? Iskustva pozitivna ili?
Jel bojana crnka posto vidim da se crnka vise ne oglasava, ako nije tajna.E cuj s BojanomNije to nikakva Bojana to je prostitutka koja radi godinama i samo mijenja nadimke i brojeve ko neko carape.
Radimjel radi ova kurvica22
Prijavljen si i blokiran.Slušaj Me Dobro Dubre jedno ti si umno Bolestan De Objavte svi koji pišu Lokaciju imajte Muda Moja je USKOPLJE OBJAVIT CU JE VAZDA
Jel ovaj dobre glaveKad te budem jebo u usta tada ću stavit prezervativ Objavio Govno Lokaciju moja je
USKOPLJE CURU NEZNAM STID VAS BILO PISTE O SVOJOJ MATERI I SESTRI
Moze i meni hvala unapredNeko broj dama iz BL? Stoperke prema Prijedoru? U privatne poruke saljite.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|