Kineskinja prevaraJe li neko možda bio? Info? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kineskinja prevaraJe li neko možda bio? Info? Hvala
PozzEvo primjer pismenog covjeka..ni ja ga nisam shvatio..a ne ovi![]()
Koja je cijena kod nje ?
Koja je upitanjuKakva je amira
Vjerojatno misli na ovu što je spomenuta prije na 2573 straniciKoja je upitanju
Maja odlučna, ja bio neukidan super, sve ispoštuje ne žuri. U skladu sa dogovoromBANJA LUKA
Maja 26 godina/ 170-60-4
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni.
Plaćate kada dodjete
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na
06680
9495
Koliko za 1h?Maja odlučna, ja bio neukidan super, sve ispoštuje ne žuri. U skladu sa dogovorom
Ma jok to nego zna li ona kad "Rad" dolazi ili uopste dolazi.li...ne mozes izaci ispred haustora od ovih kontejnera...to bazdi...neki glasovi se javljaju upomoooc I to...majke mi bolje je u liftu ostati zaglavljen...de to mi sredi da dodju,naravno uz nadoknaduAko kome treba ova sa alipasina sto dolazi i na adrese, cak nudi i u autu oral za 50km, nek se javi dm, naravno uz malu naknadu.
Koja je to?Ako je ova "moja' nemoj je zajebavat inace cu I ja tvoju jel ok?Bez obzira sto je s drugim,njena stvar....Ako kome treba ova sa alipasina sto dolazi i na adrese, cak nudi i u autu oral za 50km, nek se javi dm, naravno uz malu naknadu.
Mozes poslati privatni sta imas?Ima li neko provjeren broj za visoko,kakanj,zenicu?
Imam 10ak brojeva proslijedim vecinu sam dobio ovdje u razmjenu. Kod nekih sam bio kod nekih nisam. Sa nekima sam pokusao dogovoriti ali nisam uspio pa mozda ce neko imati vise srece od mene.
Ne smijes da odes da guzis kao...bojis se...ma nemoj...pa ne mozes otic jer si zensko,jedino vibrator da poneses.Pun mi je kurac suplje,sekund falii da vas sve navedemI ovaj je sportash bas picka neka...ono psihologija copora...de zauzmi svoj stav indijanac...da mi vise nikad nisi lajkovo ili se osvrtao na moje komentare picko jedna..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|