Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Superoglasi, punija 33 godKoji oglas?
Rijetko realan komentar na forumu.Nema tu bojkota ako čovjek odluci da se bavi ovim sportom. One su te koje diktiraju cijene....mi prihvatamo ili ne. Tj imamo ili nemamo love.
Ako frizer uzme 15 km za 10 minuta sisasnja, zašto žena koja daje svoje tijelo ne može odrediti cijenu koju želi...
Ako je Hamburger 8 km, žena ima pravo da uzme cifru koju smatra da zaslužuje.
Jbg ona se izlaze velikom riziku, raznim bolestima koje je mogu ubiti.
A i gadna je haos dje ces ono guzitiCita li ko na klixu hapsenje zbog prostitucije? Fedja avdic..i kcerku Arabelu navodio na prostituciju...prije godinu ja pisao da njom, nudila se kaze ima smještaj u b.potoku..kad sam joj vidio na fb s kakvim se tipovima druzi,i ona i otac odustao..kontam samo čovjeka glava moze zaboliti..evo sad akcija, droga, oruzje, kriminal..koji bolesnik frajer, ojebina od 50+ god, sva istetovirana, i kcerku uključila u posao![]()
Nema jarane ni sa malim sisama ništaDajte neku preporuku za mostar samo da ima velike sise
Tuga brateNema jarane ni sa malim sisama ništa![]()
Aj posalji..posaljem i ja tebiKakanj salji imam i ja
Ja je zovem ne javlja seJel ko bio kod one kod ekonomske skole, valjal cemu
Ta Maja. Nije bas centrirana!Treba mi nesto za veceras Banja Luka, preporuka?
Maja se ne javlja
Pokusavao sam dogovoriti sa njom, rekla je da ima 30g, ali nije htjela sa mnom jer sam mladji od nje, kaze da voli starije, nigdje vezeZna li ko sta za ovu +38765266245
Mislim da je B.L
Ni meni se ne javlja Maja.Treba mi nesto za veceras Banja Luka, preporuka?
Maja se ne javlja
Onako,posalje slike kad se dogovoris.Nije skupa,malo buckastaJel ko bio kod one kod ekonomske skole, valjal cemu
Eto!Ni meni se ne javlja Maja.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |