BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nju još nisam probao, nešto mi je sumnjivo oko nje stalno, jedna priča ovdje, druga priča na porukama itd. Par likova kaže jedno par drugo a mala ufurana žešće pa ni sam ne znam. A probao bi nego čim mi smrdi zaobilazim. Plus, mislim da znam o kome se radi ali nisam siguran, a ako sam u pravu onda je Sofija netko koga privatno znam i to mi je baš čudno, neugodno blago rečeno

bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.

Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.

Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.

Nisam se zaljubio I nisam njen odvjetnik vec joj odajem respekt sto je zadrzala dostojanstvo,da nemaju drugi jebeni video kako puse kurceve sa zadovoljstvom.Ona se cuvala ako nista tih zajebancija I svaka joj cast 😉
Joj pa brine me inteligencija ljudi kao ti koji dođu i kažu da odaje respekt kurvi. Pa kralju... Baš smo otišli u kurac kao društvo kad smo do toga došlo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh