Koja je to?Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to?Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Ma ukusi su razliciti ali realno ,cura je lijepa i zgodna.Potvrdjujem po prici samo,nisam je nikada upoznao.Koliko sam cuo u pravu si,jbg kad volis ta ti je osoba najljepsa na svijetu![]()
Ja gledam generalni utisak.Sara je najljepsa daleko...sto kazes ukusi su razliciti,I slazem se s tobom.Pozdrav![]()
Ja se namirio sinoc kod ove Ruskinje SofijeNego dje onaj Sportash,hajmo zajedno jarane,mene nek bije...a ti preslozi rijec "bije"
Ima Ceca legenda..non stop radi..Ima li šta u Doboju?
Moze u pp drugIma li sta u Tuzli i okolini da je moguc dogovor?
Imam nekih brojeva ako ko zeli
koji je to oglasJa se namirio sinoc kod ove Ruskinje Sofije![]()
Jel neko bio kod ove Lane u Tuzli, imal nekih recenzija...Ima Ceca legenda..non stop radi..
Da, umjesto da su konkretni o eskortu, oni prijete, melju gluposti, izjavljuju ljubavi ovim zenama, uzas .Nikome se to ne cita..Ne kaze se dzabe svugdje ima budala, ali kod nas je centrala...desetine tema na forumu, u svakoj temi za eskort se pisu iskustva i recenzije samo u nasoj mrtvoj bih temi se likovi svadjaju, prepiru, prepricavaju sudbinu, zaljubljuju, pozajmljuju pare, prijete, prijavljuju profile i to sve javno umjesto u porukama....ostace 10 ljudi na temi jer se ovo nikom ne cita
Na EGE Sofijakoji je to oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |