BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Banja Luka dolazim i radicu sutra (subota) .

POPUST!

066-141-783 whatsapp

Ostaje svakako da cu doci i raditi 7.3 i 8.3!

Vidimo se sutra !

#crnka🖤

#Elki 😎

Dobra je bila i ona mlada Andrea iz Busovače, radila u Sarajevu. Vrlo fina i zgodna, daleko najbolje noge imala. 97 godiste al vec 5 godina da se i ona povukla. Šteta...

Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog

E neka si mu reko ovake debile majka jednom rodi, napisi recenziju i cao sta ga mlati

Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog
Ima grupa na fb mi zlatni sretni i zadovoljni tu mozete da se pridruzite eno vam Vesne pise poz iz Tuzle🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh