Plavokosi10
Well-known member
Praviš lažne profile pičko jedna svako drugi dan, eto na šta ti se život sveo imaš 40 godina, jadno i žalosno, pogledaj se malo u ogledalo večeras prije spavanja na šta ličišTek ces da cvilis kao sanitet..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praviš lažne profile pičko jedna svako drugi dan, eto na šta ti se život sveo imaš 40 godina, jadno i žalosno, pogledaj se malo u ogledalo večeras prije spavanja na šta ličišTek ces da cvilis kao sanitet..![]()
Gorki nabijem te na kurac.Ta cigancica je najljepsa zena na svijetu.Tacka.baLicim na one koji pisaju po oronulim Sarajevskim cigancicama..![]()
Prvo ne psuj meni jer je nemam.Dalje u pravu si.Vise ne pisem jer sam najveci glupan na svijetu tek vidim sad.Forum I jest za upoznavanje.Samo za kraj.Nabijem Mikija,Sokola,Gorkog I slicne.PozdravJebem vam mame svima !!! moram skrolat 2 dana da dodjem do nekoj broja il iskustva idi te u om svi
Mozes li privatnoIma li iko broj od Aldine sto bude u piramidi pretzno sjedi u prizemlju u kaficu ili u kladionici
Kontakt?Danaas se družimo u Sarajevuu![]()
Otvori dusu, izjadaj se bratu..sta ti je uradilaNe vrijedi ta ni 50 km za sat, uostalom to joj je nekad i bila tarifa..
To se zna.![]()
Pa sto si onda toliko frustriran brate. Znas li ti kakvih sve ima ovde na forumu, ima ih ne bi biciklo prislonio na njih, pa opet rade i niko ih ne dira. A ti se uhvatio jedne....Nemam ja sta otvarat dusu, mene nije zajebala nit me moze zajebat taj nivo zenske..
Samo upozoravam ljude da Sara (Ermana Bajric) ne vrijedi ni upola tih para za koje bi ljudi da jebu ciganku iz SA.
Uozbiljite se ljudi, nju cijelo SA zna i odavde je niko i ne guzi..
To ona sa Otesa baba kakva crna damaKo voli starije dame +387 62 375 128 Ilidza
Kakva Ti je to priča realni??? Meni se ne može za 200eura ni zaviriti pod suknjicu. Jbt najljepše cure su iz BiH i Srbije, On bi negdje išao150 EUR je definitivno previse za BiH i to se desava jer market funkcionira drugacije, u pitanju su licna poznanstva, interni krugovi i preporuke a na oglasima se napucavaju nerealne cijene, jer ko je spreman da plati 150-200 EUR za sat nece sigurno ici u Bosnu budimo realni.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|