Posalji br.lukavice9
Mozeli br od te iz lukav.c.pizdravPosalji br.lukavice9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji br.lukavice9
Mozeli br od te iz lukav.c.pizdravPosalji br.lukavice9
U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.Ima li gdje kakva privatna klinika gdje se čovjek može testirat? Idealni Zenica ili Sarajevo.
Ma više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.
Znači nigdje ne piše tvoje ime, nalaz dižeš tako što kažeš šifru koju ti daju, također nema imena na njemu, nemaš potrebe plaćati, jer možeš besplatno uraditi.
Hajde u BihacJos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
![]()
Jeko ona?Tu izbjegavati ima dobre probleme sa glavom
Mislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahahaPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
I ne vidim potrebu za recenzijama jer su tu sve negdje od godina,izgleda I usluge.Dobro poznate svima.Jedino je smjesnije od toga sto su pod raznoraznim imenima,a jedne te iste,ono kad sa "muskih profila" pisu hvalospjeve same o sebiMislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahaha,naravno I drugim brojevima
može li broj, je li provjereno ili prevara?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva.
Znaci, poravna legislativa i onda bambusanje do prvog?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.Jos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
![]()
Imas li broj od njeIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Jesam ja odlicnaJeli bio ko kod kety iz banjaluke
Pa sta vam sad smeta..jel da je pljujem ili da je ispostujem jos koji dan..20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|