Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ima oko 65 godina koliko sam skontao hahahJavite se draganu smori me lik sa inicijalima i ostalim glupostima..ipak vam je komsija..haha
Sofija vas nevoli mostarci hahaDanas od 15h do 20h SARAJEVO
SOFIJA I JA
Mostar dolazim petak i subotu sama.
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Ona sad radi nokteZna li neko da li radi više ona Selma što se oglašavala na olxu sa masaža sa happy endom mislim da je iz Srebrenika?
E to je biznis..Tako sam ja ovoj jednoj pomogao da otvori sebi to nokti i ostala cuda i sad mi kazu da je smaramOna sad radi nokte
city-love-companions.com
Bar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahajUništi covjek temu ,sam piše po cijeli dan
Pozzzz ovdje Mario iz Vinkovaca cesto sam u Brčkom dali bi mi htjeo poslati broj od neke zenske ako imasAko ko zeli razmjenu brojeva za Brcko
Imam 3 broja 1 nije provjeren
Ko kaze da pricam o njoj hahahJel moze neko objasniti ovom Militu da je malo pretjerao i da nas ne zanimaju privatne stvari njega i crnke
Hahah odrezo bih ga da sam do sad cekaoMoramo ga pokušati shvatiti , nije mu lako , uzela mu cura nevinost u 39 toj godini i jadnik se zaljubio , bukvalno shvatio " prodavačica ljubavi " .
HahahJa sam ga odavno zanemario, pa ne citam njegove debilne postove
Zapitaj se ti drug malo sebi ,nisi uspio sa 100 000 zadržat kurvu a zamisli kako su ti sanse da nemaš para,al nije bitno nemoj nas smarat svojim glupostima i pričom o paramaBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
I ti bi pisao al ne jebe te niko ni za sta
Eto imali ste pravih recenzija u pm
DRUZE BEZ LJUTNJE SMARASBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
I ti bi pisao al ne jebe te niko ni za sta
Eto imali ste pravih recenzija u pm
Pa to postujemIzgleda da joj je draža čokolada od molera i zidara nego tvojih 100 milja![]()
I ti je poznajes i druzio si se njom o tome si mi pisao davno al mal ti je ram mozga da se sjetisDRUZE BEZ LJUTNJE SMARAS
SHVATI DA SI NAPORAN I DA NAS BOLI KOLEKTIVNO KURAC ZA TEBE
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|