Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….Jel zna neko ove azijatkinje u BL i Tuzli jel to fake ili šta?
jer kada dogovaram
Pa tu su uzele jer im je blizu da iznajme pendreke,lisice,uniforme u slucaju da musterija ima fetis takav..ili da navrnu po kocku secera kad im zafali uz kafu.Plus ih niko ne smije dirat.Ugodno s korisnimI mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….![]()
Isto ko sto su ove sto su u Mostaru uzele stan blizu taxi standa I onog sa kamiondzijama.Sto bi iznajmljivale svoj stand kad u blizini imaju 2I mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….![]()
A realno I da ih uhvate sta im mogu.Kad njih pet poredaju u liniju sa 10 ostalih kineza,svjedok ce ih tesko prepoznatiI mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….![]()
Znam ja ovu jednu,ima hemeoride..ako ti ne smeta..062..Ljudi znate li jel ima neka da radi analno?
Daj vise info. Ko, sta, kako, gdje.Da li je neko imao iskustva sa djevojkama u Paromlinskoj, kod Caffee Laganini?
Da li je neko imao iskustva sa djevojkama u Paromlinskoj, kod Caffee Laganini?
Kinskinje ili? Koji link?Pretpostavljam na koje djevojke mislis, njih tri u stanu. Ja sam bio kad su bile tu prosli put.
Solidno izgledaju sve tri, ali su neciste. Pisao sam i tad, plahte neciste, ja se okrenuo sa vrata i otisao. Ne pricaju engleski, tako da je bilo i malo teze dogovoriti se s njima.
Javi se u ppImam ja
Koja pjesma hoces da svira dok ti se javljam? Pitam cisto da ne pogrijesim sa izborom.Javi se u pp
Imas li link fb profila od te danijele lpJel neko bio sa Danijelom Daca na fb ima njen profil tu se oglasava? Nudi masazu intimnu,a moze i nesto vise uz nadoknadu? Pa me zanima,odakl3 j3 da nije laznjak
Imas li link fb profila od te danijele lp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |