Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemoJarane muza vjencanog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemoJarane muza vjencanog
Neka muž onda plati 300 KM za gledanje i prisustvo da se porefamo i ostane samo trošak sobe .Jarane muza vjencanog
Nisam uopće bio dosadan, do sada dva puta dogovarao, sve ok dogovorimo satnicu, ja dodjem i pitam za adresu ništa ne odgovara. Danas joj poslao poruku opet pitao radi li, nema odgovora još.Bolje u Sarajevu nema, garanciju ti dajem, samo nemoj dosadan biti preko poruka, možda zato cura i ispali neke ovdje kao što pišu
Imas kod carine dvije stoje, pozzBok dečki,u prolazu sam kroz Sarajevo.
Imate li kaj zanimljivo?
Jel to ulica zmaja od bosneImas kod carine dvije stoje, pozz
Izmedju Rajlovca i Vogoscanske petlje, starom cestom kad ides, blizu terminala ispred tunela.Jel to ulica zmaja od bosne
Hvala jaraneIzmedju Rajlovca i Vogoscanske petlje, starom cestom kad ides, blizu terminala ispred tunela.
Ziv bio!Hvala jarane
Prevarant. Ne pislaje uopste broj. Ne slajite mu svoje brojeveImam provjeren broj za ilijaš mala je nova u poslu znaci nije sa oglasa.Cura je bomba oko 30 god brineta vece sise guzovi top.Ako imate broj koji nije sa oglasa mozete se javiti da razmjenimo jer ove sa oglasa sam vec sve probao Lp
Jel moguće da se ljudi ovakvim stvarima služe da bi došli do broja kurve, a ovaj je samo jedan od mnogih prevaranata a bas je to dno dnaImam provjeren broj za ilijaš mala je nova u poslu znaci nije sa oglasa.Cura je bomba oko 30 god brineta vece sise guzovi top.Ako imate broj koji nije sa oglasa mozete se javiti da razmjenimo jer ove sa oglasa sam vec sve probao Lp
Evo ja ću dati sve brojeve sto imam ,ne treba mi broj za uzvrat ,jebi vas broj u guzicuJel moguće da se ljudi ovakvim stvarima služe da bi došli do broja kurve, a ovaj je samo jedan od mnogih prevaranata a bas je to dno dna
Valja li? Mene dvaput dosada izradila a svi
Pa šta ti nije jasno druže ,cura ne radi naredni par dana aaa možda ne razumeš izraz “mala je ušla u crveno “ treba li ti pojasnit šta to znaci ?Nisam uopće bio dosadan, do sada dva puta dogovarao, sve ok dogovorimo satnicu, ja dodjem i pitam za adresu ništa ne odgovara. Danas joj poslao poruku opet pitao radi li, nema odgovora još.
Uopće se nisam cjenkao, čak sam joj pisao da ću je i dodatno počastiti. Ok neka je sada u crvenom, a zašto me je prva dva puta izradila? A uopće nisam smarao, sve bili dogovorili ranije u dvije poruke i izradila me na kraju oba puta, mislim i ako nije mogla u tom trenutku samo da je napisala da nije u mogućnosti shvatio bih, ali ni odgovora ni ništa, mislim da je to u najmanju ruku neozbiljno, ali eto tako je kako je..Pa šta ti nije jasno druže ,cura ne radi naredni par dana aaa možda ne razumeš izraz “mala je ušla u crveno “ treba li ti pojasnit šta to znaci ?
A možda si se cenkao pa te odjebala ,nemoj ni to vredi mala svaki cent koji kaže![]()
Crna provjeri whatsapp porukeZgodna crna hercegovka.
Sutra (srijeda) u Banja luci
Svi dogovori na whats up, na broj: 063161953
![]()
Pa daj,šta čekašEvo ja ću dati sve brojeve sto imam ,ne treba mi broj za uzvrat ,jebi vas broj u guzicu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|