Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koju tačno mislisPa to ti je crnka…
De mi opisi tačno ko je crnka i gdje se nalaziNa koju tačno mislis
De mi opisi ko je tačno crnka i gdje se nalaziPa to ti je crnka…
Ima dosta recenzija o njoj samo kucaj na trazilici. Odlicna usluga...Da li je neko bio kod ove?
Najviše me zanima kako puši i općenito vase iskustvo.
Hvala unaprijed
Moze li broj od debele Sanele?I 4 su fake..
Ima debela sanela ,lukavac
Nema ni nje u poslednje vrijeme, da se nije penzionisala.? Brcanska regija je slaba uvijek sa ponudom, jedino ići dalje jbg.pisano i opisano, ne bih da se ponavlja, pretraga majka...
Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko danaSvratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
Šta ima u TZ u tom periodu?Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....![]()
Greška za predhodni komentar, a ne može se izbrisati.Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....![]()
U Sarajevu imas konkurenciju lutko..Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko danaSvratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|