Haris Jahić
Active member
Javi se brateima li kakva za sarajevo do 100km nebitno kakva je, dajem 5 brojeva zauzvrat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se brateima li kakva za sarajevo do 100km nebitno kakva je, dajem 5 brojeva zauzvrat
Meni rekli da je trandža, ako su u pitanju Velešići, za 180 KMMože li broj i recenzija poz
Kurcem te lemam.
Rijetki Videozapisi, fotografije, priče i još mnogo toga čekaju vas!
Ne propustite priliku, prijavite se i uživajte!
Sav sadržaj i registracija potpuno su besplatni!!!
🄵🄸🄽🄳🄸.🄲🄰🄼
Pa samo je vratiš sa vrata ako nije ta sa profila, ne mogu tako raditiJa sam vcrs s jednom bio i ocajna je 200€, druga mi djevojka dosla od one koju sam dogovorio…
dokonost i to jos nije ozvaniceno kao bolestnajjaci su mi ovi borci sto se svadjaju preko online foruma. ponavljam. SVADJAJU SE NA INTERNETU NA JEBENOM FORUMU...
pisano i opisano, ne bih da se ponavlja, pretraga majka...Ta iz Krepsica s Audijem
Ima li broj ? I cijena? Jel bude citav dan tu? Moze li mi netko dat detaljnije
pa kad se dijele brojevi obicno cure mijenjaju broj jer smaraju..nisam te blokirao, dao sam ti ime i prezime imas je na fbu, djevojka promijenila broj, mogu ti dati taj pa zovi cijelu noc
uvijek muski traze, a drugarice su tu da se jave glasovno i dijeli se lova..Hajde sto zene traže bon a počeli i muski trazit
Marina sto masaze radi?Je li to Marina na nekom godišnjem? pitam za jarana hahaha
Pa i nije bašJel debela
Jes,imo je na faceboku samo banja luka
Da li je itko bio kod ove dame,i da li je profil stvaran?
Kad bi ste mogli opisati iskustvo i način pružanja usluge,bio bih zahvalan.
Jesi bio kod nje?Jes,imo je na faceboku samo banja luka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |