Ti.i.ja
Member
Je ko ti Luka hahaBanjE Luka
Haj dosta smo pisali bjez idi sta jebi sta si naso mene jebavat ne radim anal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je ko ti Luka hahaBanjE Luka
Vala i da radis, samo b' ti se zahvalio...Je ko ti Luka haha
Haj dosta smo pisali bjez idi sta jebi sta si naso mene jebavat ne radim anal
HahahaVala i da radis, samo b' ti se zahvalio...![]()
Ja sam ti bio kod te Azra Maja, top picka, ali higijena da naograises, plus ima macku u stanu. Krevet sav od spermePozdrav svima ljudi.. prvi put pišem ovdje, a zanima me da li Minni iz Lukavice radi i dalje i da li ima neko njen broj da zalijepi u reply? Bio bih mnogo zahvalan.. Takodjer, ako je neko bio na Otoci kod ove "Azra, Maja, itd.." sa cityoflove da mi kaze iskreno iskustvo i da li preporucuje..
Moze li br u pp?
Cuj banjoj luci ti se bas banjas u luci joj ovih novokomponovanih jezika, oduvijekBanjaluci (spojeno), Banjoj Luci (odvojeno).![]()
Ne smisljam ja pravila, samo ih se drzim.Cuj banjoj luci ti se bas banjas u luci joj ovih novokomponovanih jezika, oduvijek
prevara bon klikerJel neko bio kod ove
Amine
+387603049709
sa "City of Love"
Jel provjerena
Od soka se pojavila...?
Ma koga boli kurac za banđa lucu imaju svoju temu a nas jebu ovdjeCuj banjoj luci ti se bas banjas u luci joj ovih novokomponovanih jezika, oduvijek
Kaze kraljica da dodjem ispred ulaza, drugarica sidje po pare i ja se onda popnem gore u stan.prevara bon kliker
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|