BigKikiriki
Member
Ništa dodjes da jebeš imaš možda za šta i da se držiš treba provjeritiJa ovo kad sam vidio kontam šta je ovo pola žena pola Konan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa dodjes da jebeš imaš možda za šta i da se držiš treba provjeritiJa ovo kad sam vidio kontam šta je ovo pola žena pola Konan![]()
Mene svaka zgotivi osim Crystal Riči što iz guzice joj piči, iz pičke joj puši, al ja sam joj u dušiKako kome govori u svoje ime hahaako si dobar lik jer mala voli nivo zgotivit ce te nećeš požaliti
![]()
Ocemo trojac s nekom da vidimo kako će joj bitiMene svaka zgotivi osim Crystal Riči što iz guzice joj piči, iz pičke joj puši, al ja sam joj u duši
Nemoj mene da spominješ, jer ja ću odgovoriti, pa posle ove Mozebrojevići i Imalštajevići će kukati da svaka druga poruka je moja i oni ne uživaju vise u čitanju “mozebroj” i “imalsta”Mene svaka zgotivi osim Crystal Riči što iz guzice joj piči, iz pičke joj puši, al ja sam joj u duši
Imaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupaOcemo trojac s nekom da vidimo kako će joj biti
A svi se uhvatili za tu Crystal ko da je jedina na svijetu ne moze zena do zraka doć od vas![]()
Šta ti znaš šta je meni skupo?!Imaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa![]()
Brate pisao si njoj i rekao da su domaće jeftinije, sto se pravdašŠta ti znaš šta je meni skupo?!
I ko ti je dozvolio da me blok na whatsup???!
Može biti, pisao sam na pun kurac broeva.Brate pisao si njoj i rekao da su domaće jeftinije, sto se pravdaš
Nevjerovatno da si joj pisala sa pitaš jel sam je zvaoBrate pisao si njoj i rekao da su domaće jeftinije, sto se pravdaš
Pun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcuNevjerovatno da si joj pisala sa pitaš jel sam je zvao![]()
Dajte broj od Viktorije hahaImaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa![]()
Ne, misliš onaj debeli dildo u tom slasnom šupkuPun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcu
Ma piši šta hoćeš, kad sam te u crkvi uzeo za ruku, stisla si moju i nasmijala se, kasnije mi na mobitelu pokazuješ komentar forumaša gdje je pisalo da ću te ženiti.Pun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcu
Ništa dodjes da jebeš imaš možda za šta i da se držiš treba provjeriti![]()
Imaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa![]()
Šuti, volio bi joj vratit 2.50 km za onaj sok i to da je uslikam s kovanicamaMostarac je odradio dobru taktiku, navukao te da platiš sok i pokazao ti šta te čeka u budućnosti.
Ono kao u serijama najave...
Nastavlja se, na stranici 3567 ove teme čitajte:
Crystal insistira da plati sex mostarcu ali on traži i pakovanje čokoladnih bananica kao uslov da pristane...![]()
Dokle, 1883 stranica i ovaj ne može zaboravit kako me uzeo za ruku u crkvi…Mostarac je odradio dobru taktiku, navukao te da platiš sok i pokazao ti šta te čeka u budućnosti.
Ono kao u serijama najave...
Nastavlja se, na stranici 3567 ove teme čitajte:
Crystal insistira da plati sex mostarcu ali on traži i pakovanje čokoladnih bananica kao uslov da pristane...![]()
Ne znamCrystal, nego kada dolazis u Bosnu i da li je jos aktivan stari broj na wp?
Ma ne idem na te krajeve ja sam više pogranično Brčko Bijeljina i ta okolinaImaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|