MuscleUp
Active member
Dobro, macho muškarčinoZato vam i ne trebaju picke jer ste postali picke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, macho muškarčinoZato vam i ne trebaju picke jer ste postali picke.
Ne obracaj se meni nego se zahvali Crystal do neba sto uopste prica sa tobom nakon svega sto si pisao. To govori kakva je ona osoba.Dobro, macho muškarčino![]()
Džaba joj se ulizuješ neš džaba jebat.Ne obracaj se meni nego se zahvali Crystal do neba sto uopste prica sa tobom nakon svega sto si pisao. To govori kakva je ona osoba.
Ne znam o kojoj vecini govoris, ja nisam nikad nesto takvo napisao. Odmah sam rekao da je to ona a ne laznjak. Kod kurve nema besplatnog jebanja. To mozda u tvojim snovima.Džaba joj se ulizuješ neš džaba jebat.
Da pisao sam za pišanje ono nekih 5 mjeseci prije nego sam je upoznao, kao i većina koja je vidjela ono.
Nije samo tebe.Jel samo meni stalo da kurva svrši, ili ima vas još?
Na moju žalost imam osjećaje zato mi stalo, dobri momci završe zadnji ja sam dokazNije samo tebe.
I mn ponekad to bas nervira,kad luk kaže: ajd svrsi
Pa saću odmah
jer ja u toku dana 3-6 puta svršit od igračka ili od tvojih poruka
Kakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radiNe znam o kojoj vecini govoris, ja nisam nikad nesto takvo napisao. Odmah sam rekao da je to ona a ne laznjak. Kod kurve nema besplatnog jebanja. To mozda u tvojim snovima.
Аз обичам хардкорKakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radi
Crnka nije hardcore jebacica pa su o njoj napisani romani ovdje. Da si fin, ne bi pisao sto si pisao. Sad i ako imas pare neces jebati Crystal dok ti ona ne oprosti. Nemas sanse ni s novcem, a kamoli dzabe, sto jednostavno nije moguce jer zena radi za novac.Kakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radi
Puca mi kurac za njom a i tobomCrnka nije hardcore jebacica pa su o njoj napisani romani ovdje. Da si fin, ne bi pisao sto si pisao. Sad i ako imas pare neces jebati Crystal dok ti ona ne oprosti. Nemas sanse ni s novcem, a kamoli dzabe, sto jednostavno nije moguce jer zena radi za novac.
Ni ti ni on nemate cvonjka. Da imate, već bi se našli kod mene na kafi...Ja mozda nemam..al moj brat te moze kupiti vjeruj..Zbog crnke nas sve odjebe i samo s njom vjeruj..Ja ti evo kazem bgm mozda mi nemamo al brat za nju ne zali do zadnje..kako je meni reko ja nemoram imati za hljeba al ona mora..jbg takav je kakav je bratina je.. Lautaro pravi novi profil brateeee..
crystal dobra si samo teska za dogovor katastrofaVolim kad je muškarac brutalan i izgleda kao muškarac a ne kao europski peder
Ja imam baš totalno suprotno iskustvo, javio joj se prvi put, rekao da radim do 16h i da li ima slobodan termin od pola sata iza 17h.crystal dobra si samo teska za dogovor katastrofa
HahahahahahaNije samo tebe.
I mn ponekad to bas nervira,kad luk kaže: ajd svrsi
Pa saću odmah
jer ja u toku dana 3-6 puta svršit od igračka ili od tvojih poruka
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|