Scorpiusbih
Well-known member
Jebiga nema vezeispravio sam se, rekoh da je za advokata..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebiga nema vezeispravio sam se, rekoh da je za advokata..![]()
Nijedna kurava se ne trudi ove sa EGE pogotovo čast pojedinim ali one su rjetkost, ni domaće, ti si im samo musterija kao u prodavnici prodaju kupe i cao.Mislio sam otići kod crnke da me razdjeviči, sad kad bude oko 10-og dolazila u Mostar, ali kad sam ovo pročitao ne znam isplati li se, neću osjetiti jezik na kiti i dalje, jer oral radi sa kondomom, plus ja ne znam jebati, a ona se ne trudi, katastrofa blago rečeno
Nigdje ja tebe ili vas nisam ocrnio samo sam napisao recenziju kako je zaista bilo, eto ako vidiš neko vrijeđanje u mojoj recenziji onda isprika, drugo ovaj sajt i služi za recenzije i razmjene , iskustva ponuda , potraznja itd..i nema tu sta ko da se vrijeđa.Pa druze sta da ocekujes kad nas pritisnes svom svojom tezinom. Hajd cuti da ja ne pisem recenzije za muskarce. Logicno da kad mi dodje neki dobar koji zna i koji ima sta da cu se i ja potruditi a ove drvosjece kontaju treba ga samo staviti i jebat svom snagom se naklate na kosti. Pa valjda trebas i ti zensko da napalis a ne samo da ga izvadis i stavis , zavisi od toga koliko seks traje i kakav je.
a pare za gorivo jesi poslao..Evo da ti bude lakše, da me ne moraš tražit, ja ti ostavim svoju lokaciju sadašnju pa bujrum kod mene kući
![]()
Screenshot-20240302-230653-Earth hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240302-230653-Earth hosted in ImgBBibb.co
Povedi mater da imam i ja kome glavić stavljat ... vidimo se. Adresu si dobio u inbox.
Očekujem da te vidim sutra na adresi, pa da naveče dođem napisat recenziju, znaš već od koga.
neda ona bez kondoma,ne znam da je mogo fasovati od njeJedan poznanik bio izgleda kod Grofice Pummy, kaze fasovao polne bradavice ?
Neko jos imo slicno iskustvo ili laze da je ocrni ?![]()
lik daje dobre preporuke sto bi ga blokiralinema.. nisi jos shvatio gdje si?!
neznm kakve veze imam ja sa tim.. i ja sam dao preporuke za ove dvije curke iz doboja.. da nisi pogrijesiolik daje dobre preporuke sto bi ga blokirali
Hajd što si retardirani umobolni glupan, već si i seljačina ortodoxna, živiš negdje u vukojebini, al nema veze opet si dobar lik...samo da se malo promjeniš i biće od tebe ljudina, pa ćemo zajedno ja i ti u pičarenje, ja plaćam, al samo alkohol, pošto ja nisam musliman..Evo da ti bude lakše, da me ne moraš tražit, ja ti ostavim svoju lokaciju sadašnju pa bujrum kod mene kući
![]()
Screenshot-20240302-230653-Earth hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240302-230653-Earth hosted in ImgBBibb.co
Povedi mater da imam i ja kome glavić stavljat ... vidimo se. Adresu si dobio u inbox.
Očekujem da te vidim sutra na adresi, pa da naveče dođem napisat recenziju, znaš već od koga.
Traži puno para i bon. Kao fol pola bon ostatak na ruke. I kad joj kažeš da je skupa onda ti počne prijetiti. Lično iskustvoJel netko bio s ovom ?
Nije Bužim nikad bio vukojebina. Kad si vidio adresu, klecaju nogice, a ja mislio biće neke akcije. Jebiga, nismo svi sa mudima između nogu.Hajd što si retardirani umobolni glupan, već si i seljačina ortodoxna, živiš negdje u vukojebini, al nema veze opet si dobar lik...samo da se malo promjeniš i biće od tebe ljudina, pa ćemo zajedno ja i ti u pičarenje, ja plaćam, al samo alkohol, pošto ja nisam musliman..
Kladioničar iza profila. Uostalom, kao i svaki iza lažnog profila traži Xbon.Jel netko bio s ovom ?
Ma imaš toga kolko ocesNisam bio u tebe, al i vi žene se nagledate svakakvih buzdovana, zamisli kad ti dođe neki trbavi, smrdi na znoj, smrdi iz usta a očekuje od vas da ste vatrene![]()
Javi se porukomZainteresovan sam za druženje sa zgodnim iskusnim damama do 50 godina, Tuzla i okolina, uredan, sportski tip, iskusan, diskrecija zagarantovana, plaćanje po dogovoru odmah, posjedujem i vlastiti stan...ponude u pp...hvala...
Nisam probao ni jednu pa ne mogu suditi. Ako se netko bavi tim poslom, onda sigurno zna odraditi to odlicno, ja jos nisam naisao na nijednu da se nije trudila i obavila odlican posao. Potreban je "klik" i obostrana privlacnost, pa se tada i djevojke puno vise potrude. Nema mi nista draze nego kad i ona svrsi na meni.Pa druze sta da ocekujes kad nas pritisnes svom svojom tezinom. Hajd cuti da ja ne pisem recenzije za muskarce. Logicno da kad mi dodje neki dobar koji zna i koji ima sta da cu se i ja potruditi a ove drvosjece kontaju treba ga samo staviti i jebat svom snagom se naklate na kosti. Pa valjda trebas i ti zensko da napalis a ne samo da ga izvadis i stavis , zavisi od toga koliko seks traje i kakav je.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|