DikretanTuzla
Active member
P.S. da pratis njen IG izbacivala je par storya na svom profilu gdje se vidi da je u Tuzli tako da nema vise potreba de se dokazuje da li je ili nije u Tuzli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok ba cudim se vama pojedinim jebacimaSta kao cura nema pravo doci u Bosnu,pa ti sad cudno sto je ovde hahaha....dodje jebena brazilka preko okeana,on se zacudjava na curu iz Rusije....
A sta si ti njen kucipazitelj?P.S. da pratis njen IG izbacivala je par storya na svom profilu gdje se vidi da je u Tuzli tako da nema vise potreba de se dokazuje da li je ili nije u Tuzli
Nisam nego ne kontam tebe i slicne ako nemas pare, skupo ti je ili ne zelis tu vrstu odnosa cemu toliko napora da nekoga negiras. Ja samo potvrdjujem da nije laznjak za nekoga ko moze i hoce da stupi u kontakt sa njom.A sta si ti njen kucipazitelj?
Uh na ege samo jedna nigdje nje bas u TzNisam nego ne kontam tebe i slicne ako nemas pare, skupo ti je ili ne zelis tu vrstu odnosa cemu toliko napora da nekoga negiras. Ja samo potvrdjujem da nije laznjak za nekoga ko moze i hoce da stupi u kontakt sa njom.
У kom si TI GRADUUh na ege samo jedna nigdje nje bas u Tz
Sarajevo a dodjes ovamo imat ces posla samo nabavi bodygardУ kom si TI GRADU
Vrijeme je Putinu stisnut gumb heheSta kao cura nema pravo doci u Bosnu,pa ti sad cudno sto je ovde hahaha....dodje jebena brazilka preko okeana,on se zacudjava na curu iz Rusije....
U svakom pogledu ne bitno jel na ovom forumuVrijeme je Putinu stisnut gumb hehe![]()
ma sta kazessDjevojka je najbolja picka na regiji, jednom sedmicno idem, a da je on prvi put cujem
Mene čuva BogSarajevo a dodjes ovamo imat ces posla samo nabavi bodygard
Jesi li u četvrtak u Tuzli? Ima li kakvog novogodišnjeg popusta?Mene čuva Bog
Kurca tvogMene čuva Bog
Ajde ba jebi se samo pises ovde trazis neki dan da te neko cuva sad te cuva BogMene čuva Bog
Može kontakt od te iz Doboja?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
e cuj ove fejkareDanas Sarajevo
Sama radim od 17h do 20h
Srijeda radimo Sofija i ja od 16h do 20h
066-278-871
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |