BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima li neko korektan za razmjenu brojeva djevojaka iz BL koji nisu na oglasima neka se javi u pp, i prvo napise sta ima.
Znaci samo brojevi koji nisu na oglasima i koje ja nemam.

Ovako vidim da nam je drzava prepuna ovih pametnih zato nam i jest kako jest. Osoba koja uzima taj x bon mora ga ukucati negdje u 99% slucajeva su online kladionice a da bi ga isplatio on tu mora da ima email , adresu , broj tel.kao i ime i prezime takodje bez slike licne karte ne moze nista isplatiti. Kladionica ima njegove podatke .Znaci njegovi podaci postoje kao i telefon na koji mozes prijaviti zloupotrebu xbona kao i pre njega paysafecard ili ukash card . Kada prijavis zloupotrebu obratis se policiji koja nastavi sa radom dalje i koja sa nalogom dolazi do podataka toga sto je iskoristio bon, papiric se ne baca .Ne shvatam sta je tesko da se shvati ali imas veoma lose ponasanje ( INTERNETSKI RATNICE ) bicu fin ovdje imas privatan chat pa ako hoces na kafu da ti malo objasnim LICNO sta znaci RETARD . Takodje ako znas nekoga u kladionici pa ti iz SISTEMA X jave gdje je uplaceno recimo ( MOZZART ) radnik moze provjeriti na cije ime je uplacen koji grad vreme itd ali moras biti dobar sa ljudima a ne nazivati ljude retardima iz cista mira kao da si neki ( ČOBAN , SELJAK , NEŠKOLOVAN BEZ KUĆNOG ODGOJA ) sta ti vec znam .
osim sto si retard jos si i glup.. pa hajde kupi nekom kladionicaru (koji ovdje glumi ribu koja se kara za lovu) xbon od 20-50 ili 100 KM, posalji mu, karat neces a onda ga tuzi.. pa da vidimo dokle ce istraga da stigne :)
eto posalji meni u privatnu poruku taj xbon koji cu da naplatim, pa taman prilika da sem xbona budes jeban i za kafu.. ako si bas dokon

Pa najbolja bruda
Nema je bolje! Ne bi bicikl na nju naslonio...

Šta je ovo kakva je ovo brazilska guzara u SA? Ova lomi kurčeve ko nepismen kredu, pod uslovom da nije bila muško 🤔

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh