Ja sam bio nekad prosle godine kada je bila u BL. Odlična je. Meni najbolja brazilka. Akcija 10/10, pusenje solidno.Neko bio sa Brunom u Tuzli, da podjeli iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio nekad prosle godine kada je bila u BL. Odlična je. Meni najbolja brazilka. Akcija 10/10, pusenje solidno.Neko bio sa Brunom u Tuzli, da podjeli iskustva?
Sumljam da si mogao ostati duze nego sto je placeno,pa ovdje i kod nasih djevojaka kad se krenes praviti budala neces da platis,kao ostanes duze,samo momak pokuca na vrata i izbacite te kao psa vani i jos dobijes batina na toDoduse ja sam imao dzaba smjestaj kod sestre.Svakako ti je u red light districtu noc u hotelu 30 eura nije skupo.Al e moja budalo ja sam ostajao kod svake preko pola sata za tu pocetnu cjenu od 20e ili 40e.To bas ako si debilan istjeraju te.A vala i mene je naka crnkinja probala istrjerati nakon 15 min,ja lego na krevet drkam ga reko sad ti nikad iz sobe necu izaci dok joj majka nije dosla i Ispostovah stariju zenu izadjoh.Al ovu sam crnkinju bas izmaletretiro uvatim je bacim je na krevet,rasirim joj ruke i pritisnem koljenima a odozgo je penisujem kurcem po faci hahah a i bio sam bezobrazan.Al ostale sve te skoro puste dok nesvrsis ludilo.Mores i da ih maltretiras
Imas li broj ?Sofija doboj jel bio neko ?
meni ne vrijede ni pola marke...sada u Lukavici dvije trebinjke /crnke/...od smjestaja,komunikacije, usluge sve korektno i na nivou...vrijedi svaku marku...063740646
Ona ti je najpouzadnijaIma li neka pouzdana/povjerena domina koja radi fetish a da nije Marina posto je kod nje skoro nemoguće termin dobiti![]()
Ja sam bio ali ona nece ovako da prica vec valjda samo preko OF...vrlo je komplikovana prica i morao sam prvo da potrosim da bi mi dala broj. Ali isplati se...je li iko bio kod Monike iz Sarajeva, iskustva?
Da si je pozvao na večeru pristala biSinoc pisem "negri" na tik-toku,aj se vrati starom zanatu par mjesec...odmah me blokira drolja![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|