Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izdrkaj prije sexaIma li neko kakvo dobro resenje da se odlozi svrsavanje?
Više predigre, manje razmisljanja a vise uzivanja, meni je to do neke 30 godine davalo rezultata i to bašIma li neko kakvo dobro resenje da se odlozi svrsavanje?
To sam ja savjetovao druga, nije samnom pricao dva dana, posle kad se napio izjadao se da ga je "ubio" nije mogao se dignutiIzdrkaj prije sexa
Kao konji, samo što nemamo kitu ko konjTo sam ja savjetovao druga, nije samnom pricao dva dana, posle kad se napio izjadao se da ga je "ubio" nije mogao se dignuti.
Jbg reko ja ti rekao malo ti ga ubio skroz
POENTA, nije krajnost nije dobra
Kljuc je u predigri, mi muskarci se napalimo kao volovi, i dok nas drzi ginemo a to nije dobro, predivrom amortizujemo, namestimo psihu i onda lagano, kod mene je davalo rezultate, a sad kao sto rekoh stvar raspolozenja...
A masira masiraSonja, masaža u Lukavici, mogu li iskustva?
Ova sto je objavljhen broj se ne javlja ?Ima li neko preporuku 45+ iz Sarajeva. Ili ta Simona ako nwko ima broj ?
Alma Negra. Nosi masku na licuKako se zove na tik toku?
vjerujem da imas opravdanje za to sto si glup i retardiran..E moje budale placate po 150eura sex ovde,umjesto sa odete u Brisel karta vam je avionska iz Banja Luke 15 eura.Tamo su crnkinje 20 eura ,a Bugarke Rumunke i Albanke 40e.More ih je u izlozima 4 ogromne ulice.Brutalne picke nema kakih nema.Samo kad udjes operes ruke prvi i njoj kazes da uradi isto i bukvalno ti je sve dozvoljeno.nidje ko u Briselu vjeruj te mi i neplacajte ovde ovu stoku vise.
Izgleda i stas me više zanimaA masira masira
Pa te okrene pa masira masira
Pa onda priča zeza se, ma cura je okej
Fale joj 3 prednja zubaIzgleda i stas me više zanima![]()
E moja ti budalo! To što košta 40 eura ti je quicky od 15 minuta u jednoj pozi, sve ostalo doplaćuješ. Bio u DE prošle godine, isti fazon početno 60 eura, ali 20 minuta u dvije poze...klasičnih pola sata te izađe 100-120 eura u prosjeku. A evo ja ću prvi u Brisel ako ćeš mi platiti tri dana smještaj i hranuE moje budale placate po 150eura sex ovde,umjesto sa odete u Brisel karta vam je avionska iz Banja Luke 15 eura.Tamo su crnkinje 20 eura ,a Bugarke Rumunke i Albanke 40e.More ih je u izlozima 4 ogromne ulice.Brutalne picke nema kakih nema.Samo kad udjes operes ruke prvi i njoj kazes da uradi isto i bukvalno ti je sve dozvoljeno.nidje ko u Briselu vjeruj te mi i neplacajte ovde ovu stoku vise.
Imaš sliku na whatapp, slike na oglasu i na kraju instagramIzgleda i stas me više zanima![]()
Ma malo je to,tacne dimenzije trebas ovdje iznijeti u milimetar,gustinu kose,velicinu zuba,br cipela sve.Imaš sliku na whatapp, slike na oglasu i na kraju instagram
Pa procjeni
Doduse ja sam imao dzaba smjestaj kod sestre.Svakako ti je u red light districtu noc u hotelu 30 eura nije skupo.Al e moja budalo ja sam ostajao kod svake preko pola sata za tu pocetnu cjenu od 20e ili 40e.To bas ako si debilan istjeraju te.A vala i mene je naka crnkinja probala istrjerati nakon 15 min,ja lego na krevet drkam ga reko sad ti nikad iz sobe necu izaci dok joj majka nije dosla i Ispostovah stariju zenu izadjoh.Al ovu sam crnkinju bas izmaletretiro uvatim je bacim je na krevet,rasirim joj ruke i pritisnem koljenima a odozgo je penisujem kurcem po faci hahah a i bio sam bezobrazan.Al ostale sve te skoro puste dok nesvrsis ludilo.Mores i da ih maltretirasE moja ti budalo! To što košta 40 eura ti je quicky od 15 minuta u jednoj pozi, sve ostalo doplaćuješ. Bio u DE prošle godine, isti fazon početno 60 eura, ali 20 minuta u dvije poze...klasičnih pola sata te izađe 100-120 eura u prosjeku. A evo ja ću prvi u Brisel ako ćeš mi platiti tri dana smještaj i hranu
Što reče neko, bolje ćutati da te svi smatraju budalom, nego laprdati i otkloniti svaku sumnju na to...

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|