BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dobro je akademik,popusti vise ljude ba.

Bilo bi ti bolje da si ostao na svom prvom odgovoru meni.
Ne znam čemu nepotrebno citiranje mojih poruka kada ti se uopšte nisam obratio.

Doduše, tek si se učlanio na forum pa si se možda pronašao u mojim riječima,
Ako su moje riječi povrijedile tvoj ego i sujetu,
Izvinjavam ti se.

Lp

Bilo bi ti bolje da si ostao na svom prvom odgovoru meni.
Ne znam čemu nepotrebno citiranje mojih poruka kada ti se uopšte nisam obratio.

Doduše, tek si se učlanio na forum pa si se možda pronašao u mojim riječima,
Ako su moje riječi povrijedile tvoj ego i sujetu,
Izvinjavam ti se.

Lp
Slazem se,
nije vrijedno prepirke,niti nepotrebnog stresa.Svi smo ovdje manje vise raja i poslednje na sta bih pomislio je da se svadjam i vrijedjam.Vidim ljudi pomazu jedni drugima koliko mogu i znaju sa neki info,broj,itd.
Zato,lijep pozdrav i tebi i nastavljamo dalje na forumu.Jesam novi,jer sam dosao poslovno i na odmor izdaleka i naletio sam na ovaj forum surfajuci.Zato sam vratio unazad,pa skontao da sam otisao u 2021,ali nisam ni pomislio da bi to nekog moglo uvrijediti.Sad vidim da moze.Nov sam ovdje i nisam znao pravila.
It's all good!

Ljudi moji kad sve saberes i oduzmes od ove Ilme ovde ja ne vidjeh nista da joj moze parirati . Msm ne računam ovih par brazilki😄
Ali od ovih naših domaćih koje su se spominjale ni jedna joj nije blizu. Mostarac kako doci do nje😂( ali nemoj napisati idi u Budvu)

De ti nama ovdje napiši svoj broj pa da se javimo i dogovorimo za koju cijenu bi ti nama popušio qrac. Yebo ti pas mater, to što je neko ispao glup, apsolutno ne znači da nas možeš sve strpat u isti koš. Kokošar i debil ti je otac jer nije izvadio na vrijeme i pustio te da plivaš u materinoj pichki.
I otac i majka su mi mrtvi.
Ipak, to što ih ovako spominješ neću ti uzeti za zlo,
Jer tvoja je životna frustracija ogromna, ili te je otac zlostavljao u djetinjstvu, ili si trpio vršnjačko nasilje u školskom wc-u.
Kako god, očito si dotakao dno života.
Dok nisi (još) dotakao dno dna, opusti se, pokušaj pronaći sebe, i svoj život.

Do tada, imaš pozdrav i punu podršku sa prekrasne obale Antalije, od mene i moje pratilje...

Prilozi

• IMG_20230803_105706_694.jpg
    IMG_20230803_105706_694.jpg
    140,2 KB · Pregleda: 274

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh