Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim isto da se ne bavi al opet se pitam od sta zivi , sve markirano na njoj...bice da je sponzor.Odlična cura , baš jebozovna , otkačena , obuče se provokativno i odradi šetnju po čitavom gradu , ali ne vjerujujem da se bavi ovim sportom .
Zaradices vrtoglave cifre zavidimo ti na slikama kurve koju pola Hercegovine jebeUostalom ja ne znam cemu petljanje ako ja prodajem to je moja stvar sta se ima iko mjesat u to
Ko hoce hoce ko nece ne mora i eto
imaš stranicu, prije pisali smoBruna rossi, Tz, netko neka iskustva ?
Pa sta tebe boli kita ocu li ja zaradit il necu gledaj svoja poslaZaradices vrtoglave cifre zavidimo ti na slikama kurve koju pola Hercegovine jebe
Na koga mali liciMiriše da i žena ima "prijatelja"![]()
Jesu li slike s licem? Zainteresovan sam za kupovinu. Molim cijenu u inbox.Pa sta tebe boli kita ocu li ja zaradit il necu gledaj svoja posla
Zašto da ne. Marina je prijatna osoba. Fino te izmasira i baci drkicuIsplatili se otici kod Marine na masazu?
Neka frajeri odu pregledati krv i mokraću pa da vide kakve bakterije su sve pokupili. To nema nigdje kao kod nas.Čisto sumnjam da će neko poslušati, lik gore napisao recenziju da ti se život zgadi na žensku, odjednom 10 njih traži broj te ženske, možda im je fetiš hahahaha
Otkud ti to pa ja ne znam da je itko reko da se zarazio ili slicno? Jesi ti slucajnoNeka frajeri odu pregledati krv i mokraću pa da vide kakve bakterije su sve pokupili. To nema nigdje kao kod nas.
I tebi svaka poruka druze o toj zarazi i bolestimaNeka frajeri odu pregledati krv i mokraću pa da vide kakve bakterije su sve pokupili. To nema nigdje kao kod nas.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|