On je samo obični tenkre ne zamjeri muTi nekoga prozivas, za sta? Nemas dovoljno mozga da ikoga prozoves, ides i provociras, krades nickove i zapocinjes svadje nicim izazvan, ti si druze ocigledno neki teski iskompleksirani slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je samo obični tenkre ne zamjeri muTi nekoga prozivas, za sta? Nemas dovoljno mozga da ikoga prozoves, ides i provociras, krades nickove i zapocinjes svadje nicim izazvan, ti si druze ocigledno neki teski iskompleksirani slucaj.
Jasta nego, ovo mu je 4-5 profil do sad, zadnji put "ukrao" nickname od mene i promijenio samo jedan broj, i pravio sranja po forumu, supak lik samo takav.On je samo obični tenkre ne zamjeri mu
Ima li ikon njen broj ili se mora preko fb dogovaratiEvo jedne provjerene. Jebe se ko zmaj...
![]()
Ana Anny
Ana Anny je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Anom Anny i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga otvorenijim...www.facebook.com
Supcinu poput tebe treba samo ignorisati, od sad samo tako. Ni kurve nece s tobom vise, znaci cmizdris tu po forumu za tom Lidijom iz Mostara, kao pravi pickopacenik. Idi u tri lijepe, i dosta od mene vise.Aj sad opet pisi adminu, aj ljubi te majka krezavog
Imaš li kontakt kakav?Ludi lidač, izgleda dobro al je trknuta
Moze li i meni?
Ege pardonJel bio iko kod ove nove robe u BL sa col
sisata ukrajinka
kakve su cijene u nje ?2
Ja pokusao,na mobitelu mi je odmah bila fuj,i mi dogovorimo za veceras,toliko je iskomplicirala da nije bilo sanse da odem tamo gdje govori,imam stan prazan a ona navrla hostel,kao odes platis 20 maraka i neko ti pokaze sobu,ja kazem ok ,tu sam ajde izadji i evo ti pare i ti plati tamo pa idem za tobom u sobu,pa onda je ne mozes dobiti na telefon,pa onda ona zove gdje si pa prekine...ukratko prosla me volja nakon 20 min cimanja i poslao joj poruku da se goni u p... materinu nesposobnu i glupu
Jesto, to je taJeli ovo ona Alma Negra ?
Covjece da je vidim u mraku sa ovim sranjem na glavi upucao bih je, wtfJeli ovo ona Alma Negra ?
Starac ne lozi ljude brojeve nikad ne posaljesNeko za razmjenu, Banjaluka i okolina, Doboj?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|